• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

Notícies

dijous, 22 novembre, 2012

Avui dijous 22 de novembre començarà a Valladolid la setzena edició de la ‘Feria Internacional de Turismo de Interior (INTUR)’.

Font: 
PMTT
dimarts, 20 novembre, 2012

• Coincidint amb el 40 aniversari de la Convenció del Patrimoni Mundial de la UNESCO, el ‘Grupo Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España’ ha presentat la gastronomia local de les seves 13 ciutats amb l’exposició i cata dels seus productes més representatius.

Font: 
PMTT
dimecres, 7 novembre, 2012

• El GCPHE dona continuïtat a les seves campanyes de promoció turística als Estats Units.

Font: 
PMTT
dilluns, 5 novembre, 2012

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona ofereix una visita guiada al turista estranger que viatgi amb el Renfe Spain Pass.

Font: 
PMTT
dilluns, 22 octubre, 2012

Avui, s’ha presentat al sector hoteler i càmpings de Tarragona ciutat, l’aplicatiu Tourism Data System, sistema d’informació estadística de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, al campus Catalunya, de la Universitat Rovira i Virgili.

Font: 
PMTT
divendres, 19 octubre, 2012

El jurat del VII concurs fotogràfic Mirades de Tarragona, format per Pep Escoda, Gerard Boyer, Jordi Suriñach, Ivan Rodon, Cecília Bofarull i Jordi Abelló, es va reunir ahir a l’Antiga Audiència per escollir les imatges guanyadores de l’edició més participativa feta f

Font: 
PMTT
dilluns, 8 octubre, 2012

Se celebraran des de l’11 fins el 28 d’octubre, i per primera vegada se signarà un conveni per aconseguir la nominació del ‘Romesco de Tarragona’ com a plat típic de la ciutat

Font: 
PMTT
dimarts, 25 setembre, 2012

Font: 
PMTT
dijous, 20 setembre, 2012

Font: 
PMTT
dimarts, 18 setembre, 2012

·         El “Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España” promou els seus atractius turístics i culturals a la fira JATA de Tokio.

Font: 
PMTT
dilluns, 6 agost, 2012

S’han editat 10.000 exemplars i es poden trobar a les oficines municipals de turisme de la ciutat

Font: 
PMTT
dimarts, 17 juliol, 2012

El ‘Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España’ i ‘Paradores’ promouen la promoció conjunta dels atractius culturals i turístics d’aquests tretze destins.

Font: 
PMTT
dilluns, 16 juliol, 2012

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona ha estat present al Seminari “Taller de Turisme Cultural i Religiós a Barcelona i  Montserrat – Manresa”.  Han compartit experiències amb les diferents entitats i destinacions turístiques dins del segment del turisme relig

Font: 
PMTT
dijous, 12 juliol, 2012

L’Agenda, finançada pel Pla de Competitivitat Turística de la Tàrraco Romana, ha rebut més de 34.824 visites des de la seva posada en marxa, amb 145.500 pàgines mirades

Font: 
PMTT
dimarts, 10 juliol, 2012

Font: 
PMTT
dijous, 28 juny, 2012

Tarragona Gastronòmica, la federació que agrupa les tres grans associacions de restaurants de la ciutat (ARPA, TarracoGust i ARCS), ha tancat les ‘I Jornades del peix blau’ amb un balanç positiu i uns 3.500 menús servits.

Font: 
PMTT
dijous, 28 juny, 2012

Els sopars d’enguany començaran dimecres, l’únic dia en què es regalarà la beguda, i acabaran diumenge amb una festa de cloenda. Cada dia hi haurà activitats prèvies a partir de les 20h i concerts de música després dels Focs.

Font: 
PMTT
dimecres, 27 juny, 2012

“Els secrets de Tàrraco”, activitat desenvolupada per Auriga Serveis Culturals, és gratuïta i busca dotar al turista d’un major coneixement i gaudi del patrimoni romà de Tarragona

Font: 
PMTT

Pàgines