• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

Com arribar

Omio

Per comparar i reservar opcions de tren, autobús o avió per arribar a Tarragona, entra a la plataforma de viatges Omio.

Transport aeri

L’aeroport de Reus, situat a 7 quilòmetres de Tarragona, compta amb vols xàrter i de companyies low-cost. El servei de transport amb autobús de l’aeroport a Reus el fa Reus Transport, el de Reus a Tarragona el fa MONBUS (900 92 91 92).

L’aeroport de Barcelona, situat a 82 quilòmetres de Tarragona, ofereix diàriament tot tipus de vols i connexions nacionals, internacionals i transoceàniques. S’hi pot anar per les autopistes AP-7 i C-32, amb tren amb un canvi a Barcelona Sants o amb autobús amb la companyia d’autocars PLANA (977 21 44 75).

Si desitja reservar un trasllat privat per al seu grup o família des de l'aeroport de Reus o des de l'aeroport de Barcelona al seu hotel, càmping, apartament o pensió, pot fer-ho de forma fàcil i segura mitjançant ZIPtransfers.com:
> trasllats des de l'aeroport de Reus
> trasllats des de l'aeroport de Barcelona

Tel. Informació general AENA: 902 40 47 04

Pàrquing low-costAparca i tren

Per carretera

La ciutat està comunicada per carretera amb Barcelona, Tortosa i València per l’autopista AP-7 i la carretera N-340. També es pot anar a Lleida, Saragossa i Madrid per la N-240 i (a partir de Montblanc) l’autopista AP-2. La carretera N-420 va cap a Reus i Terol. Una xarxa completa de carreteres locals i comarcals la comuniquen amb els pobles de la província. Abans de sortir podeu comprovar si hi ha alguna incidència en el trànsit.

Amb autobús

Tarragona disposa d’una estació d’autobusos moderna i línies amb la majoria de pobles de la zona. Compta amb empreses de línies internacionals i nacionals. Entre les primeres, FLIXBUS. Com a nacionals, operen ALSA (902 42 22 42) i HIFE (902 119 814).

A Movelia trobaràs més de 55.000 combinacions possibles de trajectes de més de 70 empreses transportistes. Reserva els teus bitllets d’autobús en una única transacció ràpida, segura i senzilla (902 64 64 28).

Amb tren

Tarragona compta amb dues estacions: una situada al centre de la ciutat que ofereix connexió amb trens regionals (Barcelona, Tortosa, Reus i Lleida) i de llarg recorregut nacional i internacional (València, Andalusia, Madrid i França); i una altra a només 10 minuts del centre, l’Estació d’Alta Velocitat del "Camp de Tarragona", inaugurada el 19 de desembre de 2006, la qual significà una millora molt important en la connexió exterior de Tarragona i el seu enllaç amb les línies d’altes prestacions. La nova estació obre un ventall ampli d’enllaços amb Barcelona, Lleida, Saragossa, Madrid, Còrdova, Sevilla i properament amb tota Europa. (RENFE 902 32 03 20).

 

Iryo té parada a Tarragona durant la temporada d´estiu: del 15 juny al 14 setembre.

La comunicació cap a/des de Tarragona és directa a través de:

Autobús: PLANA fa el servei de transport amb autobús de l’estació “Camp de Tarragona” a l’estació d’autobusos de Tarragona.

Tel.: 977 21 44 75 

Taxi:
Des d’Estació “Camp de Tarragona” a Tarragona:

AGRUPACIÓN TAXI ESTACIÓN CAMP DE TARRAGONA

Des de Tarragona a Estació “Camp de Tarragona”: Vegeu apartat Taxis.

Pàrquing low-costAparca i tren

Per mar

Tarragona compta amb un port comercial, dels més importants del Mediterrani, i esportiu, que també és lloc d’escala de creuers. Al Moll de Costa, s’hi ubica Port Tarraco, una marina moderna amb 64 amarres per a iots d’entre 30 a 160 metres d’eslora. Nàutic Tarragona SA està al Port Esportiu amb 441 amarradors (de 6 a 20 m d’eslora) i 240 places d’aparcament.

randomness