Tàrraco a Taula

© Manel R. Granell
© Abelardo Castellet
© Abelardo Castellet
© Abelardo Castellet
© Abelardo Castellet
© Abelardo Castellet
© Abelardo Castellet
© Abelardo Castellet
© Abelardo Castellet
© Abelardo Castellet
© Abelardo Castellet
© Abelardo Castellet
© Abelardo Castellet
© Abelardo Castellet
© Abelardo Castellet
© Abelardo Castellet
© Abelardo Castellet
© Abelardo Castellet
© Abelardo Castellet
© Abelardo Castellet
© Abelardo Castellet
© Abelardo Castellet
© Pep Escoda
© Pep Escoda
© Abelardo Castellet

L’associació de restauradors Tàrraco a Taula, creada l’any 1997, organitza les jornades gastronòmiques Tàrraco a Taula, que tenen com a objectiu oferir una visió actual de la cuina de l’antiga Roma.

Durant els dies de Tàrraco Viva, el festival romà de Tarragona, les cuines de bona part dels restaurants de la ciutat es transformen per reviure els sabors i les aromes pròpies de la cultura romana.

Els restauradors i col·laboradors de Tàrraco a Taula trien amb molta cura les matèries primes escollides. La proximitat és la clau de tot, cuina km 0 amb productes de temporada. Darrere de cada menú degustació i, de cada plat, doncs, s’hi amaguen moltes hores d’estudi per part d’uns restauradors que viuen amb autèntica passió la reconstrucció de la cuina de l’antiga Roma. 

A part dels restaurants, en les últimes edicions també s'han sumat a aquesta iniciativa: la pastisseria Velvet MGL interpretant les receptes més dolces, cellers de vins naturals, Rositvm (la cervesa romana de Tarragona) i altres artesans locals com el Forn Andreu, que recupera la recepta del pa romà. 

Trobareu la informació de la XXII edició de Tàrraco a Taula (del 3 al 19 de maig de 2019), dins del programa de Tàrraco Viva:
Web: www.tarracoviva.com

També us pot interessar...