Tàrraco a Taula
Una visió actual de la cuina de l’antiga Mediterrània
L’associació de restauradors Tàrraco a Taula, creada l’any 1997, organitza Tàrraco a Taula, que té com a objectiu oferir una visió actual de la cuina de l’antiga Roma.
Durant els dies de Tàrraco Viva, el festival romà de Tarragona, les cuines de bona part dels restaurants de la ciutat es transformen per reviure els sabors i les aromes pròpies de la cultura romana.
Els restauradors i col·laboradors de Tàrraco a Taula trien amb molta cura les matèries primes escollides. La proximitat és la clau de tot, cuina km 0 amb productes de temporada. Darrere de cada menú degustació i, de cada plat, doncs, s’hi amaguen moltes hores d’estudi per part d’uns restauradors que viuen amb autèntica passió la reconstrucció de la cuina de l’antiga Roma.
Tàrraco Viva
PARTICIPANTS 2023, XXVI EDICIÓ DE TÀRRACO A TAULA
En aquesta nova edició de Tàrraco a Taula, que se celebra del 4 al 21 de maig, participen deu establiments de la ciutat: AQ, Barmut, Barquet, El Cortijo, El Llagut, El Terrat, La Caleta, Pastisseria Velvet, Seasons i Twins Cerveseria Artesana.
Consulteu les diferents propostes que serviran en els seus menús inspirats en l'antic món romà.
MENÚ | ADREÇA | TELÈFON PER RESERVAR |
AQ | c. Les Coques, 7 | 977 21 59 54 |
Barmut | pl. Corsini, 3 | 692 10 43 69 |
Barquet | c. Gasòmetre, 16 | 977 24 00 23 |
El Cortijo | c. Rebolledo, 27. | 977 22 48 67 |
El Llagut | c. Natzaret, 10 (pl. del Rei) | 977 22 89 38 |
El Terrat | c. Pons d’Icart, 19. | 977 24 84 85 |
La Caleta | passeig marítim Rafael de Casanova, 24 | 977 23 40 40 |
Pastisseria Velvet | av. Ramon y Cajal, 49 | 977 21 40 22 |
Seasons | pl. Santiago Rusiñol, 2.(pl de les Cols) | 661 54 04 53 |
Twins Cerveseria Artesana | c. Trinquet Vell, 21. | 619 23 87 04 |
Descarregueu-vos el PDF de totes les cartes
ASSABORIM TÀRRACO A TAULA! UNA VISIÓ ACTUAL DE LA CUINA DE L’ANTIGA ROMA
Durant aquest recorregut visual sobre la gastronomia del Mare Nostrum ens acompanyarà el catedràtic d’arqueologia clàssica Joaquín Ruiz de Arbulo i 4 restauradors que coneixen en profunditat com cuinaven i menjaven els habitants de l’antiga Tàrraco: l’Ana Ruiz de l'AQ, el Santos Masegosa d'El Cortijo, el Ramon Martí d'El Llagut i el Xavi Fernández del Seasons.