• Català
 • Español
 • English
 • Français
 • Deutsch
 • Italiano
 • Русский
 • Zhōngwén

Esports

Piscina Sylvia Fontana, Anella Mediterrània, Tarragona
© Patronat Municipal d'Esports de Tarragona
© Patronat Municipal d'Esports de Tarragona
© Patronat Municipal d'Esports de Tarragona
© Patronat Municipal d'Esports de Tarragona
© Patronat Municipal d'Esports de Tarragona
© Patronat Municipal d'Esports de Tarragona
© Patronat Municipal d'Esports de Tarragona
© Patronat Municipal d'Esports de Tarragona
© Patronat Municipal d'Esports de Tarragona

Gaudiu d'experiències esportives de qualitat a Tarragona

La piscina Sylvia Fontana, a l’Anella Mediterrània de Tarragona, és un equipament distingit amb la marca de Turisme Esportiu que atorga l’Agència Catalana de Turisme (ACT).
Compta amb una caldera de biomassa per a la climatització i una manta tèrmica per mantenir la temperatura durant les nits de fred, que garanteixen la pràctica esportiva de màxima qualitat durant tot l’any.

Una ciutat amb clara vocació marinera, de clima suau i agradable, lògicament és ideal per a la pràctica de qualsevol esport, sobre tot els de tipus nàutic: vela, surf de vela, rem, esquí nàutic, submarinisme, tots practicables des del Reial Club Nàutic o des del Club de Vela Platja Llarga.

A l’escullera del port hi ha el Parc Subaquàtic, que ofereix l’oportunitat de practicar el submarinisme i l’obtenció de belles fotografies del fons marí.

En l’àmbit esportiu destaca el Club Gimnàstic de Tarragona, el club poliesportiu més antic d’Espanya, fundat l’any 1886. El seu ascens a primera divisió de la lliga de futbol professional, en la temporada 2005-2006, va situar a la ciutat entre les capitals emergents pel seu dinamisme, capacitat i ambició.

Tarragona disposa d'un club de golf, el Costa Dorada, amb un camp de 18 forats. Tot i això, a l’àrea circumdant, hi ha 6 camps més que també gaudeixen d’unes excel·lents infraestructures i unes excepcionals ubicacions: Club de Golf Bonmont (Montroig del Camp), Club de Golf Reus Aigüesverds (Reus), Club de Golf La Graiera (Calafell) i Lumine Golf Club (Vila-Seca), complex esportiu aquest darrer format per tres camps de golf, dos d’ells dissenyats per Greg Norman i el tercer per Green Project.

 

 

L'Anella Mediterrània

Pista d'atletisme, Poliesportiu, Piscina a l'aire lliure, Piscina coberta, Sauna

Epicentre dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018, l'Anella Mediterrània és actualment un espai d'esbarjo ideal per practicar-hi esport i per passejar. Amb motiu de l'esdeveniment esportiu de 2018, en aquest espai de 28 hectàrees s'hi van reformar equipaments que havien quedat antics, com l’estadi d’atletisme, i s'hi van construir un palau d’esports i una piscina olímpica. També s'hi va enjardinar molta superfície i s'hi va incloure un llac artificial.

L'espai compta també amb més de cinc quilòmetres de circuits per córrer per l'exterior, una àmplia zona d'aparcament amb més de cinc-centes places i servei de càtering.

Els XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018 es van celebrar a la ciutat de Tarragona i a 15 municipis seu del territori del 22 de juny a l’1 de juliol de 2018. Van comptar amb un total de 33 disciplines esportives i amb el major nombre d’esportistes inscrits fins aleshores: 3.648.

Transport públic: consulteu la ruta més adequada amb el planificador de viatges de l'Empresa Municipal de Transports (EMT).

Entre les diverses instal·lacions de l'Anella Mediterrània, destaca la piscina municipal Sylvia Fontana.

La piscina municipal Sylvia Fontana, dedicada a l'exnedadora tarragonina homònima, compta amb diverses piscines: una piscina descoberta i calefactada (50x25 m amb fondària de dos m i deu carrils), una piscina coberta annexa (25x16,67 m amb fondària de 150-190 cm), i una piscina d'aprenentatge (6x16,67 m amb fondària d'un metre).

A més, la piscina està dividida per un pont mòbil que permet convertir-la en dues piscines de 25 m. Disposa d'una grada fixa amb 850 localitats i una zona per a grades provisionals.

Horari de la piscina municipal Sylvia Fontana.(temporada 2023-2024):

 • del 2 d'octubre al 17 de desembre de 2023: de dilluns a divendres, 10.00 - 19.00 h / dissabte, 10.00 - 15.00 h / diumenge, 10.00 - 13.00 h
 • del 18 de desembre de 2023 al 7 de gener de 2024: tancada per tasques de manteniment a la instal·lació.
 • del 8 de gener al 31 de maig de 2024: de dilluns a divendres, 10.00 - 19.00 h / dissabte, 10.00 - 15.00 h / diumenge, 10.00 - 13.00 h
 • de l'1 de juny al 29 de setembre de 2024: de dilluns a dissabte, 10.00 - 20.00 h / diumenge, 10.00 - 14.00 h

© PMET

També us pot interessar...