• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

ARPA ORGANITZA DEL 4 AL 8 DE JULIOL LA TERCERA EDICIÓ DELS “SOPARS SOTA ELS FOCS” AL PASSEIG DE LES PALMERES

28/06/2012
Font: 
PMTT

Els sopars d’enguany començaran dimecres, l’únic dia en què es regalarà la beguda, i acabaran diumenge amb una festa de cloenda. Cada dia hi haurà activitats prèvies a partir de les 20h i concerts de música després dels Focs.

L’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) organitza, del dimecres 4 al diumenge 8 de juliol, la tercera edició dels ‘Sopars sota els Focs’ amb la participació dels restaurants Arcs, AQ, Auriga, Sadoll, Quima Quima, Taller de Cuina i Racó de l’Abat. Els sopars, que es faran al Passeig de les Palmeres, començaran un dia abans que la mostra de Focs i acabaran un dia després, amb una gran festa de cloenda.

Cadascun dels set restaurants participants oferiran cinc plats representatius de la seva cuina, amb propostes per a tots els gustos que aniran des d’un tast de foie, a tàrtars, passant per sushi, risottos o fideuàs, entre d’altres, a més dels postres i menús per als més petits. En total, es podrà triar entre trenta-cinc plats diferents, que tindran un cost de 5€ cadascun d’ells.

Val a dir que el dimecres 4 de juliol, a la festa d’inauguració, es regalarà una beguda a escollir entre aigua, refresc, cervesa, copa de vi o copa de cava, per la compra de cada plat.

A més de la infraestructura dels ‘Sopars sota els Focs’, amb un aforament per a 1.000 persones diàries, s’habilitarà una zona chill out i un servei de cocteleria.

En aquest sentit, ARPA ha volgut donar enguany un valor afegit als Sopars amb un seguit d’activitats i actuacions musicals prèvies i després dels Focs. Així, el dimecres 4 hi haurà una exhibició de salsa amb Salsa Burú i, posteriorment, una festa amb els discjòqueis de Cadena 100. El dijous 5 hi haurà l’espectacle infantil ‘Don Quijote en patinete’, de la companyia La Flequeria, i a partir de les 21.30 h, sessió del DJ Resident, amb música dels 70. Per al divendres 6, la sessió musical de DJ Resident serà amb música dels 80 i després dels Focs hi haurà salsa amb Salsixto de Highland. El dissabte 7, un dels plats forts serà la sessió de Miqui Puig. I finalment, diumenge 8 actuaran Zapping, DJ Resident i Soul Man Quartet.

Per a més informació: https://www.arpatgn.com

Tarragona, 28 de juny de 2012
 

randomness