• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

EL "GRUPO DE CIUDADES PATRIMONIO DE LA HUMANIDAD DE ESPAÑA" ABORDA NOVES CAMPANYES DE PROMOCIÓ TURÍSTICA AL JAPÓ I RÚSSIA

18/09/2012
Font: 
PMTT

·         El “Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España” promou els seus atractius turístics i culturals a la fira JATA de Tokio.

·         Rússia es perfila com un dels mercats emergents de major interès per les destinacions patrimonials.

·         L’Institut Cervantes de Moscú acull fins el 28 d’octubre l’exposició “Trece Joyas de España. Ciudades Patrimonio”.

Un any més , l’Associació reprèn contacte amb els operadors i el públic japonès a la fira “JATA TRAVEL SHOWCASE”, ocasió que el “Grupo” ha aprofitat per a promocionar novedoses propostes i productes, consolidant-se també en aquesta edició com un referent en el pavelló de Turespaña.

Amb motiu de la fira, “Ciudades Patrimonio” ha participat en unes jornades de treball organitzades per l’Oficina Espanyola de Turisme a Tokio a l’hotel Nikko de la capital, en la que s’han donat cita més d’un centenar d’agents de viatges.

Segons dades facilitades per l’ IET a l’any 2010 s’inicia la recuperació del mercat japonès per Espanya, continuant la tendència el 2011 i primers mesos de 2012.

L’any 2010 va registrar un creixement del 20,3% del turisme japonès en el “Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España” arribant a un total de 38.217 viatgers provinents d’aquest país.

Durant aquests dies l’Associació participa, per una altra banda, en unes jornades de comercialització de Turespaña en San Petersburg i Moscou, amb l’objectiu de sondejar les possibilitats de negoci que aquest mercat estratègic ofereix pel turisme cultural.

Tal i com es desprèn de l’ Informe de Coyuntura turística de verano 2012 publicat per l’ Institut de Turisme d’Espanya, el número de turistes russos a Espanya s’ha triplicat des del 2005, arribant durant l’any 2011 a la xifra de 850.000 turistes i 5,7 milions de pernoctacions.

En aquestes mateixes dates, el públic moscovita té l’ocasió de visitar a l’ Institut Cervantes l’exposició fotogràfica de José Manuel Navia, “Trece Joyas de España. Ciudades Patrimonio”, que desprès d’itinerar per les ciutats del Grup ha creuat la frontera i s’exhibirà a Moscou després d’haver-ho fet prèviament a Cracòvia.

 

Acerca del GCPHE

El Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España es una asociación sin ánimo de lucro creada en el año 1993 cuyo objetivo es actuar de manera conjunta en la defensa del patrimonio histórico y cultural de las ciudades que lo componen: Alcalá de Henares, Ávila, Cáceres, Córdoba, Cuenca, Ibiza/Eivissa, Mérida, Salamanca, San Cristóbal de la Laguna, Santiago de Compostela, Segovia, Tarragona y Toledo.

www.SpainHeritageCities.com / www.ciudadespatrimonio.org

randomness