• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

AVEXPERIENCE PRESENT EN LA XVI EDICIÓ DE LA FIRA INTUR DE VALLADOLID

22/11/2012
Font: 
PMTT

Avui dijous 22 de novembre començarà a Valladolid la setzena edició de la ‘Feria Internacional de Turismo de Interior (INTUR)’. Es tracta d’una cita de referència per a aquest sector i com a tal, compta amb una completa oferta expositiva de destins, productes i serveis pel visitant.

La ‘Red de Ciudades AVE’ comptarà amb un stand al recinte firal a on es distribuirà informació tant de la ‘Red de Ciudades AVE’ com del producte AVExperience junt amb informació sobre els destins. Estaran presents el Sr. Gregorio Serrano, president de la ‘Red de Ciudades AVE’ i tinent d’alcalde i delegat d’ ocupació, economia, festes majors i turisme de l’ajuntament de Sevilla i la Sra. Mercedes Cantalapiedra, vicepresidenta de la ‘Red Ciudades AVE’ i consellera de cultura, comerç i turisme de l’ ajuntament de Valladolid. A més de l’ agenda de treball de cadascú, el Sr. Serrano i la Sra. Cantalapiedra es reuniran per coordinar i preparar el pla d’ acció de treball de la ‘Red Ciudades AVE’ per l’any 2013.

Barcelona, Calataiud, Ciutat Real, Còrdova, Conca, Lleida, Madrid, Màlaga, Puertollano, Segòvia, Sevilla, Tarragona, València, Valladolid, Yebes i Saragossa són els 16 destins de la ‘Red de Ciudades AVE’ connectats entre sí per a gaudir de la diversitat cultural, gastronòmica i d’oci d’Espanya.

Sota el nom AVExperience es comercialitzen paquets turístics únics i innovadors que uneixen el viatge en alta velocitat amb l’ experiència turística en destí. El viatger té la possibilitat de dissenyar l’escapada a la seva mida i el propi viatge és ja una forma de gaudir. Aquesta és la filosofia que es transmet a través del seu slogan: “on vols arribar, com vols arribar”. A banda del trajecte en http://avexperience.es el visitant podrà accedir a atractives ofertes en els millors hotels i gaudir de diverses alternatives d’oci en el destí escollit i tot al millor preu.

‘Red de Ciudades AVE’

La ‘Red de Ciudades AVE’ és l’ associació de destins turístics d’ Espanya connectats per l’ Alta Velocitat que neix amb l’objectiu de promocionar les ciutats que la integren sota una estratègia comuna. Aquesta és una nova forma de promocionar el turisme en les ciutats connectades per l’Alta Velocitat, una iniciativa basada en l’ intercanvi d’ experiències i en el desenvolupament conjunt de projectes i activitats per oferir al viatger.