• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

EL 'GRUPO CIUDADES PATRIMONIO DE LA HUMANIDAD DE ESPAÑA' I 'PARADORES' RENOVEN EL SEU CONVENI DE COL·LABORACIÓ

17/07/2012
Font: 
PMTT

El ‘Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España’ i ‘Paradores’ promouen la promoció conjunta dels atractius culturals i turístics d’aquests tretze destins.
• En deu de les ciutats del Grupo (Alcalà de Henares, Àvila, Càceres, Còrdova, Conca, Mérida, Salamanca, Santiago de Compostela, Segòvia i Toledo) la Xarxa de Paradors Nacionals compta amb una destacada presència.
• Els objectius del conveni s’estendran a Eivissa, Tarragona i San Cristóbal de La Laguna, també Ciutats Patrimoni i amb Paradors en construcció o molt pròxim a elles.

Segòvia, 17 de juliol.

El ‘Grupo Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España’ i ‘Paradores’ treballaran de forma conjunta per la preservació de la riquesa històrica d’aquests destins patrimonials posant en marxa programes conjunts de promoció i desenvolupament turístic.

Així queda establert al conveni de col•laboració subscrit aquest matí al Parador de Segòvia pels presidents d’ambdues entitats (Pedro Arahuetes, alcalde de Segòvia i president del Grupo Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España i Ángeles Alarcó, presidenta de Paradores.

Les accions de col•laboració tindran com a finalitat l’aprofitament de sinergies comunes que es programaran per a desenvolupar-se en el transcurs d’un any.

Paradores de Turismo inclourà en les seves plataformes digitals la programació cultural de les diferents ciutats escollides i promourà la visita de grups de ciutadans a les seves dependències.

El Grupo Ciudades Patrimonio, per la seva part, oferirà als clients de Paradores distintes reserves, entrades o descomptes eventuals a museus i activitats culturals i turístiques que se gestionen a nivell municipal.

Les pàgines web d’ambdues entitats remetran mitjançant diferents enllaços a www.spainheritagecities.com i www.parador.es de manera que es puguin compartir continguts i difondre productes, rutes turístiques i oferta cultural de les ciutats indicades. Les dues institucions es notificaran mútuament informació sobre els seus plans de promoció amb la finalitat de col•laborar en el desenvolupament de fires i jornades, a més d’intercanviar experiències turístiques.

Per la posada en marxa, control i seguiment de les activitats previstes en el conveni, es crea una comissió de seguiment integrada per dos representants de cadascuna de les parts. Aquesta tindrà al seu càrrec la planificació, foment i supervisió d’actuacions així com l’establiment de normes internes de funcionament de la pròpia comissió.

Objetius comuns
El Grupo Ciudades Patrimonio de la Humanidad està integrat des de 1993 pels Ajuntaments de tretze ciutats espanyoles que segons la UNESCO representen paisatges urbans diferents i simbolitzen una de les aportacions més brillants a la nostra cultura al Patrimoni de la Humanitat.

Es tracta dels consistoris d’Alcalà de Henares, Àvila, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa, Mérida, Salamanca, San Cristóbal de La Laguna, Santiago de Compostela, Segòvia, Tarragona i Toledo.

Sobre el GCPHE
El ‘Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España’ és una associació sin ànim de lucre creada l’any 1993 amb l’objectiu d’actuar de manera conjunta en la defensa del patrimoni històric i cultural de les ciutats que el formen: Alcalà de Henares, Àvila, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa, Mérida, Salamanca, San Cristóbal de la Laguna, Santiago de Compostela, Segòvia, Tarragona i Toledo.
www.SpainHeritageCities.com www.ciudadespatrimonio.org

Per més informació
Marian Revuelta
Coordinadora / comissió de turisme
GRUPO CIUDADES PATRIMONIO DE LA HUMANIDAD DE ESPAÑA
Tel.: +34 971 307 619

 

randomness