• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

TARRAGONA PRESENT A LA B-TRAVEL DE BARCELONA AMB LA XARXA DE CIUTATS AVE

© Xarxa de Ciutats AVE
21/04/2017
Font: 
Xarxa de Ciutats AVE

L'associació de destinacions presenta també en aquesta fira els seus dos productes estrella, Avexperience i Renfe Spain Pass

Des d'avui i fins diumenge, la Xarxa de Ciutats AVE participa a la B-Travel de Barcelona en què promociona l'oferta turística de les seves 29 destinacions i els seus dos principals productes per conèixer Espanya: Renfe Spain Pass i Avexperience. Durant el transcurs d'aquesta fira, la Xarxa compta amb taulell propi a l'estand de l'Agència Catalana de Turisme, per on es passaran representants de la pròpia associació així com de les destinacions i comunitats que la conformen.

La B Travel és un esdeveniment de referència en el turisme experiencial de manera que la Xarxa de Ciutats AVE promociona els seus destins en què el viatger podrà trobar tot el que necessita: turisme familiar, de parella o amics; cultural i patrimonial; compres i luxe; esport i aventura; naturalesa i benestar; industrial o de congressos; sol i platja i gastronomia i vins. En definitiva, es tracta de mostrar una manera diferent i divertida de gaudir en diferents ciutats espanyoles, a través de la comoditat i rapidesa que ofereix l'alta velocitat ferroviària i dels milers d'atractius que ofereix cada destinació i Comunitat Autònoma que formen part d'aquesta Xarxa.

En aquesta nova edició, en la qual la B-Travel de Barcelona commemora el seu 25 aniversari, es consolida com una de les fires de referència del sector turístic a nivell nacional. Comptarà amb prop de 200 expositors, la representació de més de 40 països del món i, com a novetat, s'incorporaran dos nous espais dedicats al turisme industrial i al Glamping.

A més a més, B-Travel, insisteix en les últimes tendències de turisme. A l'aposta habitual d'experiències B-Happy (viatges en família, amics i wellness), B-Culture (art, història i cultura), B-Special (compres, nou luxe, etc.), B-Adventure (esport i aventura) i B-Delicious (rutes eno-gastronòmiques), enguany crea un nou espai sobre turisme industrial.