• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

TARRAGONA ES FA PRESENT A FITUR AMB EL PATRONAT MUNICIPAL DE TURISME

© Patronat Munipal de Turisme
18/01/2017
Font: 
Ajuntament de Tarragona

El Patronat estarà a l'estand de la Costa Daurada i promocionarà Tarragona dins de les activitats de difusió del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya.

A partir d’avui dimecres 18 de gener i fins diumenge, se celebra la Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR. La ciutat de Tarragona hi serà present un any més, a través del Patronat Municipal de Turisme i alhora formant part del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya, i amb la consellera de Turisme i presidenta del Patronat, Inmaculada Rodríguez al capdavant. FITUR és el punt de trobada dels professionals del turisme, institucions promotores, empreses operadores en la gestió i desenvolupaments turístics internacionals i la ciutat hi forma part com a un dels moments més importants de l’any a nivell turístic.

En aquesta edició el Patronat compartirà estand amb els diferents municipis del territori amb el segell Costa Daurada (a través del Córner Fires Estatal del Patronat de Turisme de la Diputació - Agència Catalana de Turisme); un espai conjunt que permet, d’una banda, reduir costos i de l’altra, posicionar Tarragona dins del territori.

Així mateix, Tarragona també formarà part de l’exhibició i difusió del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya que serà present a FITUR per realitzar-hi diferents reunions de treball i trobades, la qual cosa permet no només sumar un segell de qualitat a la ciutat, sinó també el fet de poder promocionar 15 ciutats patrimoni de la UNESCO de forma conjunta, que facilita poder arribar a mercats que de forma individual serien de difícil accés (tant per la infraestructura com per l’impacte econòmic); en aquest sentit les previsions d’enguany contemplen mercats com Emirats Àrabs, Amèrica del Nord, Amèrica del Sud o Índia, entre d’altres.

Amb el Grup se celebrarà dins la Fira, el proper divendres 20 de gener, l’Assemblea d’Alcaldes del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat i se signaran diferents convenis anuals com són el de Paradores, Turespaña i Iberia; així com la participació de la nostra ciutat en la primera Assemblea Ordinària de la Red Ciudades Ave, de la qual n'és membre. També es mantindran diferents reunions amb Centres de Promoció Turística com són les CPT Madrid, CPT Europa Central, etc. o amb Oficines Espanyoles de Turisme de Zuric, Viena, París, Munic, etc.