• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

“SOPARS SOTA ELS FOCS” ENGEGA LA SEVA 10a EDICIÓ A PARTIR DEL DIMECRES 3 DE JULIOL

© Mauri Fernández
27/06/2019
Font: 
Ajuntament de Tarragona

La 10a edició dels ‘Sopars sota els focs’ s’instal·la de nou al passeig de les Palmeres del 3 al 6 de juliol.

L’esdeveniment gastronòmic organitzat per l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) amb el suport del Patronat Municipal de Turisme comptarà amb la participació de sis restaurants.

La iniciativa va sorgir ara fa deu anys per oferir una opció gastronòmica de qualitat i gaudir, al mateix temps, del Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona. La regidora de Turisme, Laura Castel, ha explicat que es tracta d’una cita consolidada en el calendari d’esdeveniments gastronòmics de la ciutat i ha afegit “els ‘Sopars sota els focs’ és un gran exemple de com el treball conjunt entre Ajuntament i entitats genera iniciatives que dinamitzen i aporten valor afegit a l’agenda cultural de la ciutat”.

Del 3 al 6 de juliol, els restaurants que integren l’ARPA: El Llagut, Racó de l’Abat, Alvocat i Filosofia traslladaran les seves cuines al passeig de les Palmeres. Com a novetat, aquest any es sumaran els restaurants convidats: La Andaluza de la Part Alta i Maritime d’Altafulla.

Tots ells, oferiran en total més de 35 plats diferents a un preu de 6 € el plat i 5 € les postres. Julio Rebenaque, president d’ARPA i propietari del Racó de l’Abat, destaca que “aquest any hem fet una aposta especial per la varietat gastronòmica on propostes per a persones veganes, celíaques i altres opcions hi tenen especial cabuda”. 

Els vins i el cava jugaran un paper protagonista durant l’esdeveniment i a ells, se li sumarà la barra de cerveses especials d’Estrella Damm, amb més de 8 referències. Rebenaque ha destacat “l’aposta que aquest any s’ha fet per la sostenibilitat, sumant-nos a l’ús de gots reutilitzables i copes de vidre”. 

L’ambientació musical correrà  a càrrec dels Djs de Mamboo. Així, el passeig es convertirà en un gran menjador amb capacitat per a 900 persones a partir de les 20 h.

Descarregueu l'arxiu PDF

randomness