• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

S'INAUGURA L'EXPOSICIÓ #FOTODELDIA 2015 A L'ESPAI TURISME

© Vilaniu Comunicació
© Vilaniu Comunicació
02/03/2016
Font: 
PMTT

L’Espai Turisme presenta fins al 31 de març l’exposició #Fotodeldia amb les 365 imatges seleccionades el 2015

L’exposició #Fotodeldia 2015 és una mostra que recull totes les imatges que es van seleccionar l’any passat d’Instagram amb l’etiqueta #Tarragona i que després es van publicar a la pàgina de Facebook. A l’exposició també hi tobareu les dotze fotografies guanyadores de cada mes, i tindreu l’opció de votar presencialment la que serà #Fotodelany 2015. Aquesta és la tercera exposició que acull l’Espai Turisme amb motiu de la #fotodeldia, amb les edicions de 2013, 2014 i 2015.

La mostra, que permet veure l’evolució de la ciutat amb el pas dels dies, dels mesos i de les estacions, es pot visitar en l’horari d’oficina de l’Espai Turisme: de dilluns a divendres, de 10 h a 14 h i de 15 h a 18 h; els dissabtes, de 10 h a 14 h i de 15 h a 19 h; i els diumenges, de 10 h a 14 h. Les fotografies que es pengen amb l’etiqueta #Tarragona recullen instants personals, experiències i immortalitzen mil i un racons de la ciutat.

En aquest sentit, els llocs més fotografiats no varien amb el pas dels anys: Amfiteatre, Balcó del Mediterrani, Pont del Diable, Catedral, platges, circ... El que sí que varia són els detalls que acompanyen les imatges: la llum, el vol d’algun ocell, un llampec, unes bombolles de sabó, la vegetació... petites varietats que fan que cada imatge esdevingui única.

Un altre moment de gran producció fotogràfica a la ciutat, del qual se’n ressent el perfil de Tarragonaturisme a Instagram, és quan la ciutat registra algun gran esdeveniment: Concurs de Castells, Tàrraco Viva, Carnaval, Setmana Santa, Sant Magí i Santa Tecla, Tarragona Ciutat de Castells....

El perfil de Tarragona Turisme a Instagram porta penjades més de 1.300 fotografies i aplega 11.000 seguidors, havent-se convertit en la xarxa social de Tarragona Turisme amb la comunitat més massiva, desbancant per primera vegada a Facebook i superant també a Twitter.

Vídeo: https://youtu.be/Wgl8E8bPtro

randomness