LES CIUTATS PATRIMONI DE LA HUMANITAT D'ESPANYA, A LA FIRA DE TURISME ITB BERLÍN

© GCPHE
© GCPHE
09/03/2017
Font: 
Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat

El Grup Ciutats Patrimoni participa a la fira ITB Berlín, un esdeveniment clau per al sector turístic mundial que té lloc entre els dies 8 i 12 de març a la capital alemanya.

ITB Berlín, que celebra al 2017 la seva 51 edició, és un punt de trobada internacional per a professionals del sector. Compte amb al voltant de 10.000 empreses expositores provinents de 187 països que presenten els últims productes i tendències del sector turístic global. L'empresa organitzadora espera la visita de prop de 100.000 professionals internacionals i, al cap de setmana, de deu mil visitants més del públic en general.

Les Ciutats Patrimoni disposen en aquest esdeveniment d'un espai propi dins de l'estand de Turespaña, la coordinació del qual és a càrrec de l'OET de Berlín, i des del qual la tècnic del Grup, Patricia Hernández, presentarà als potencials clients del mercat alemany l'oferta turística, patrimonial i cultural de les 15 ciutats.

Alemanya és un dels països europeus amb més propensió al turisme, sent el viatge de vacances una de les prioritats de consum.