• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

EL CUPÓ DE L’ONCE PUJA EL TELÓ DEL TEATRE METROPOL

© Ajuntament de Tarragona
29/10/2019
Font: 
Ajuntament de Tarragona

El Teatre Metropol de Tarragona protagonitzarà el cupó de l’ONCE del proper diumenge 3 de novembre dintre de la sèrie ‘Ciudades a escena’ que l’ONCE dedica als teatres més emblemàtics de les 50 províncies.

L’acte de presentació del cupó ha tingut lloc aquest matí en un acte en el qual han intervingut Pau Ricomà, alcalde de l’Ajuntament de Tarragona; Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; Rafaela Pérez, vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE Catalunya i Raquel Saavedra, directora de l’ONCE a Tarragona.

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha agraït que  “l’ONCE s’hagi fixat en un dels nostres equipaments culturals històrics i més emblemàtics per dedicar un cupó. Però, per damunt de tot, em sento orgullós perquè la Fundació ONCE destaca del nostre Metropol el fet que sigui un teatre accessible a tothom, un teatre inclusiu per a totes les persones amb discapacitat. I aquest és precisament el tarannà dels tarragonins i tarragonines, persones que ens esforcem diàriament per aconseguir l’accessibilitat universal per a tothom”.

En paraules del delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Enric Botí, “aquest cupó és un homenatge al Teatre Metropol, a les sales, les institucions i els professionals que treballen perquè el teatre sigui un bé cultural accessible a tothom. Fer un teatre inclusiu per a les persones cegues i per a totes les persones amb discapacitat és fer un teatre universal i un teatre millor". Tot just després, un grup de persones cegues ha fet una visita al teatre.

A Catalunya també han estat protagonistes d’aquesta col·lecció, el Teatre Nacional de Catalunya (22/09/19), el Teatre Municipal de Girona (13/10/19) i el Teatre de la Llotja de Lleida (20/10/19).

El cupó de l'ONCE ofereix, els caps de setmana, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros al comptat, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció.

A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones. A Catalunya, l’ONCE compta en l’actualitat amb una xarxa de 2.700 venedors.