• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

TARRAGONA TURISME PRESENTA ‘EL PONT DE DESEMBRE ÉS L’ESTRELLA’ AMB UN PROGRAMA D’ACTIVITATS, NADALENQUES I ROMANES, PER A TOTA LA FAMÍLIA

01/12/2023
Font: 
Ajuntament de Tarragona

Aquest matí s’ha presentat Nadal TGN, el pont de desembre és l’estrella. “Amb aquest pretext i amb la voluntat de celebrar el Nadal també amb qui ens visiten”, la presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Montse Adan, ha anunciat una sèrie d’activitats familiars que engeguen durant el pont de desembre i volen captar l’atenció de turisme familiar, però també de tarragonins i tarragonines que gaudiran del pont a casa.  

Del 6 al 10 de desembre es podrà gaudir de 5 propostes diferents que s’aniran repetint i que van des de tradicions nadalenques fins una aproximació al món romà. “Els tallers i la resta d’activitats tenen un marcat accent tarragoní amb l’objectiu que els nostres visitants i també els locals es sentin atrets per unes activitats que a banda d’entretenir volen donar a conèixer la nostra història” ha destacat la consellera Adan.  

Les propostes són un taller per crear la millor postal nadalenca; un taller per tal d’elaborar un tortell de reis a l’obrador del Gremi de pastissers de les comarques de Tarragona; un taller de fabricació d’una llàntia romana; una gimcana familiar amb el títol ‘Convertiu-vos en romans per un dia’ i un tast de vins del territori sota les voltes del circ romà. 

Durant la presentació, Auriga Serveis Culturals, l’empresa que programa la gimcana familiar ‘Convertiu-vos en romans per un dia’, ha ofert un petit tast de l’activitat explicant que vol ser una proposta molt didàctica on, a través d’un joc de família descobrirem com era la gent que va viure a Tàrraco fa 2.000 anys, per on passejava, com vivia i fins i tot, com es vestia.   

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona compta amb la col·laboració del Museu d’Història de Tarragona i del Centre Cultural Antic Ajuntament. Totes les activitats són gratuïtes sempre amb inscripció prèvia a: https://inscripcions.tarragona.cat/ca

Consulteu les activitats

randomness