• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

TARRAGONA ATERRA AQUEST DIMECRES A FITUR 2022

© Tarragona Turisme
17/01/2022
Font: 
Ajuntament de Tarragona

El Patronat Municipal de Turisme serà present a la fira internacional dins de l’estand de la Costa Daurada

Tarragona comença aquest dimecres 19 de gener la seva promoció turística a FITUR 2022, en què serà present dins de l’estand de la Costa Daurada de la Diputació de Tarragona. El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona (PMTT) mantindrà fins divendres 21 una intensa agenda d’actes i reunions tant de forma individual com amb el Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya (GCPHE). Durant aquests dies, els mitjans locals públics Tarragona Ràdio i TAC12 faran una cobertura especial de l’esdeveniment per seguir la presència de la ciutat a la fira.

L’alcalde de Tarragona i president del PMTT, Pau Ricomà, ha volgut destacar que “la presència de Tarragona en una de les fires més importants del món, justament després de la campanya desenvolupada a Madrid durant el mes de desembre, ha de servir per tancar acords que ens permetin donar continuïtat a l’estratègia iniciada per posicionar la ciutat com a destinació d’escapada cultural, gastronòmica i natural de cap de setmana els 365 dies de l’any”. “La pandèmia ha posat a prova Tarragona com a destinació –afegeix el màxim responsable de Turisme a l’Ajuntament- i, després de mesos molt complicats, les sensacions en dates claus com el pont de desembre i el comportament del mercat nacional ens fan mirar el 2022 amb optimisme i veure FITUR com el punt de partida de l’any de la recuperació”.

Durant els dies de fira professional de FITUR 2022, del 19 al 21 (els dies 22 i 23 estan destinats al públic en general), el PMTT té prevista una vintenta de reunions i actes amb diferents publicacions especialitzades, empreses de digitalització i operadors turístics. A més, el president del PMTT, Pau Ricomà, serà present divendres 21 a l’assembla general d’alcaldes i alcaldesses del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat, que el mateix dia també aprofitarà per presentar els plans d’acció 2022 amb Turespaña i Paradores. Durant la fira, es renovarà també el conveni de col·laboració amb RENFE, que contempla descomptes en els trajectes per assistir a fires i congressos de Tarragona.

FITUR 2022 té lloc a IFEMA del 19 al 23 de gener seguint els protocols COVID-19 necessaris per desenvolupar-se amb seguretat, entre els quals hi ha l’obligatorietat de presentar el passaport COVID i de dur mascareta. FITUR és un punt de trobada global per als professionals del turisme i la fira líder per als mercats receptius i emissors d’Iberoamèrica. En aquesta 42a edició, la fira, que vol erigir-se en l’accelerador de la recuperació turística, preveu la participació de 7.000 empreses i 107 països.