• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

LA XARXA DE CIUTATS AVE CELEBRA A LLEIDA LA SEVA SEGONA ASSEMBLEA DE L'ANY

24/10/2013
Font: 
Red Ciudades AVE

Després de la signatura del conveni de col•laboració amb la Generalitat de Catalunya en la passada jornada, la Xarxa de Ciutats AVE fa balanç de les accions realitzades durant 2013.

24/10/2013. La Xarxa de Ciutats AVE s'ha reunit aquest matí en el Palau de Congressos de Lleida per celebrar la seva segona assemblea anual. En aquesta reunió s'han analitzat les iniciatives que s'han desenvolupat durant aquest any i s'ha presentat un avanç del Pla d'Acció per 2014, el qual es presentarà oficialment en la propera edició de FITUR. En aquest sentit, es continuarà treballant en l'assistència a fires nacionals i internacionals per donar a conèixer els productes de la Xarxa. A més, es fomentaran viatges de familiarització en col•laboració amb Renfe i Turespaña, recolzant la comercialització dels seus productes.

Aquestes accions vénen a donar continuïtat als projectes desenvolupats durant 2013 per la Xarxa de Ciutats AVE, que ha dut a terme una intensa labor de promoció a nivell nacional i internacional amb l'objectiu de presentar a turoperadores i premsa els productes turístics de la Xarxa: AVExperience i Renfe Spain Pass. L'associació va estar present en fires internacionals com JATA (Japó) o FIT (Argentina) i ha impulsat accions comercials a Mèxic, Brasil o Estats Units, amb el suport de les Oficines Espanyoles de Turisme a l'estranger. A aquestes promocions cal sumar els acords de col•laboració amb Rail Europe, operador capdavanter en la distribució de bitllets a nivell internacional, i amb Viatges el Corte Inglés i Muchoviaje.com, a nivell nacional.
Per unanimitat, tots els membres de l'associació han ratificat la presidència de Sevilla i la vicepresidència de Valladolid per a la gestió de la Xarxa de Ciutats AVE durant els propers tres anys.
 

Xarxa de Ciutats AVE. La Xarxa de Ciutats AVE és l'associació de destinacions turístiques d'Espanya connectats per l'Alta Velocitat que neix amb l'objectiu de promocionar les ciutats que la integren sota una estratègia comuna. En l'actualitat, la Xarxa de Ciutats AVE està constituïda per les ciutats de Antequera, Barcelona, Calatayud, Ciudad Real, Còrdova, Conca, Lleida, Madrid, Màlaga, Orense, Puertollano, Segòvia, Sevilla, Tarragona, Toledo, València, Valladolid, Villena i Zaragoza.

La Xarxa de Ciutats AVE desenvolupa dos productes turístics únics i innovadors. Per una costat, i sota el nom de AVExperience, es comercialitzen paquets turístics que comercialitzen el viatge en alta velocitat amb l'experiència turística en destinació. Per un altre, i en col•laboració amb Renfe i Turespaña, es promociona el Renfe Spain Pass, un passi per a turistes estrangers que permet viatjar amb tren a un preu més reduït i que ja ha formalitzat més de 47.000 viatges per les diferents destinacions espanyoles.

Gabinet de Comunicació Xarxa de Ciutats AVE. Tel. 688 663 353
comunicacion@avexperience.es
http://avexperience.es