• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

TARRAGONA TURISME DEDICA EL SISÈ NÚMERO DE LA SÈRIE “TARRAGONA EN FAMÍLIA” A L’AQÜEDUCTE DE LES FERRERES

© Armand
16/11/2022
Font: 
Ajuntament de Tarragona

’El Pont del Diable, la gran obra d’enginyeria romana’ es podrà trobar en quatre idiomes al web i a l’oficina d’atenció turística del carrer Major

L’Aqüeducte de les Ferreres és el gran protagonista del sisè número de la sèrie “Tarragona en Família”, una col·lecció de quadríptics adreçada al públic familiar amb què el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona (PMTT) vol que els infants descobreixin de manera didàctica, participativa i divertida els espais patrimonials de la ciutat.

En total, Tarragona Turisme ha editat 21.200 exemplars del quadríptic 'El Pont del Diable. La gran obra d’enginyeria romana' en quatre idiomes: 8.500 en català, 8.500 més en castellà, 2.100 en anglès i els mateixos 2.100 en francès. Aquests exemplars es podran trobar a l’oficina d’atenció turística del carrer Major 37 i en PDF a l’apartat de publicacions del web de Tarragona Turisme, en els quatre idiomes.

El quadríptic proposa activitats de descoberta de l’aqüeducte, el parc ecohistòric del Pont del Diable, els camins de l’anella verda i les construccions de pedra seca de l’entorn.

La sèrie “Tarragona en Família” va néixer l’agost de 2021 amb un primer quadríptic dedicat a l’Amfiteatre. Els següents números han estat dedicats al Circ romà, a la Tàrraco Romana, al Serrallo i el Port i a la Part Alta o centre històric de la ciutat.

La col·lecció està realitzada per la periodista Cristina Serret i l’il·lustrador Armand. Els materials inclouen informació sobre l’espai i un seguit d’activitats, preguntes i jocs perquè les famílies facin una descoberta activa del monument o recinte des del vessant patrimonial fins al cultural passant pel festiu, gastronòmic o paisatgístic. Les peces inclouen també enllaços a recursos turístics digitals i animen les famílies a fotografiar-se i utilitzar el hashtag #TarragonaEnFamília per compartir l’experiència a les xarxes socials.