• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

THE NEW YORK TIMES CONVIDA A VISITAR TARRAGONA AQUEST 2023

13/01/2023
Font: 
Tarragona Turisme

La gastronomia, la cultura, les tradicions i el llegat romà són alguns dels aspectes destacats

El prestigiós diari The New York Times ha publicat una llista amb les 52 millors ciutats per viatjar en aquest 2023 i ha triat Tarragona com un dels millors indrets del món.

El rotatiu nord-americà situa la capital tarragonina en la posició número 31, destacant els seus atractius turístics i gastronòmics.

The New York Times defensa que Tarragona és una «rica alternativa cultural» a Barcelona destacant que «eclipsada durant molt de temps per Barcelona, ​​aquesta ciutat costanera oblidada a la Costa Daurada és una alternativa culturalment rica, amb pròsperes tradicions catalanes, des dels famosos castells fins a la salsa romesco, sovint servida amb peix i verdures a la graella, que es gaudeix al Serrallo, un barri marítim».

L’argument primordial del prestigiós diari per recomanar Tarragona és el seu llegat romà, Patrimoni Mundial. Afirma que «és un dels assentaments romans més antics de la Península Ibèrica. Les impressionants ruïnes de Tàrraco, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, transformen la ciutat en un museu a l'aire lliure, des de les poderoses muralles romanes fins a l'amfiteatre emmarcat pel Mediterrani».

Indica també que «la ciutat està enmig del canvi: un port revitalitzat, nous trens ràpids de baix cost a la regió i una creixent escena artística contemporània. Potser la millor manera d'assaborir-ho és fer una passejada per la Rambla Nova, menjant tapes al llarg del camí, fins al Balcó del Mediterrani, on es diu que tocar la barana de ferro porta bona sort».

El rànquing de 52 llocs on anar el 2023 del New York Times està encapçalat per Londres, Morioka (Japó) i el Parc Tribal Monument Valley Navajo, als Estats Units.

A Europa només figuren 16 destinacions, entre les quals hi és Tarragona per davant de Madrid, que ocupa el lloc 44.

randomness