• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

Museu del Port de Tarragona

© Museu del Port
© Museu del Port
© Museu del Port
© Museu del Port
© Museu del Port
© Museu del Port
© Museu del Port
© Museu del Port
© Museu del Port
© Museu del Port
© Museu del Port

El Port de Tarragona va transformar el Moll de Costa per a ús ciutadà. La ubicació del Museu del Port de Tarragona en aquest espai avala que sigui l'equipament encarregat de la preservació i divulgació del patrimoni marítim i portuari de la nostra costa.

L’any 2000, l’antic magatzem de Refugi 2, construït a mitjan segle XX, va ser l’edifici idoni per acollir el Museu, atès el gran volum dels objectes a exposar, així com l’amplitud d’espai d’aquesta antiga nau de dipòsit de mercaderies. 

Fora de l’àmbit del Museu, gaudireu de la Ruta Patrimonial del Port de Tarragona. Senyalitzada amb plafons, permet conèixer, in situ, una dotzena d’elements de patrimoni portuari, en un recorregut de quatre quilòmetres des del Museu del Port fins al Far de la Banya, a l’extrem del dic de Llevant. És una ruta sostenible perquè la major part s’ha de fer a peu, amb bicicleta...

...

Us proposem fer un recorregut per la història del Port a través del temps, des que els romans hi desembarcaren fins a l’actualitat. El port comercial, el pesquer i l’esportiu hi són representats, mitjançant les tipologies d’embarcacions, els sistemes de càrrega, les mercaderies, els oficis tradicionals, els senyals marítims…, és a dir, la vida als molls. Tots aquests aspectes de l’activitat d’un port, com el nostre, es desenvolupen en les propostes educatives i de lleure familiar que es porten a terme en tallers i activitats que cal reservar prèviament (museuport@porttarragona.cat).

 

Per a visites guiades i de grups si us plau contacteu per telèfon al número: 977 25 94 34 o per correu electrònic enviant petició de visita a: museuport@porttarragona.cat

 

Horaris i preus dels museus i monuments (gener-març)

Refugi 2 del Moll de Costa, s/n43004Tarragona
977 25 94 34
Coordenades: 
41.109891775200, 1.246016621480

També us pot interessar...

randomness