• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

L'ASSOCIACIÓ DE GUIES AGUICAT REP EL PREMI 'TO DO AWARDS HUMAN RIGHTS IN TOURISM'

L'Associació de guies AGUICAT rep el premi 'TO DO Awards Human Rights in Tourism'
22/03/2022
Font: 
Aguicat

El passat 9 de març l’Associació de Guies de Catalunya (AGUICAT) de la qual formen part molts dels guies habilitats de la nostra ciutat, va ser reconeguda amb el premi TO DO Awards Human Rights in Tourism

Es tracta d’un premi avalat per la comissió alemanya de l’UNESCO que valora les iniciatives, els projectes i les persones dedicades a defensar els valors humans de manera exemplar a través de la cadena de valor turístic

L’AGUICAT va néixer a Barcelona  l’any 2016 i des de fa 2 anys, els guies habilitats de Tarragona es van unir en la comissió AGUICAT Tarragona, per tal de representar amb major eficiència la realitat de la nostra ciutat i la de la resta de la província.

El comunicat del jurat ha valorat la defensa que AGUICAT fa d'un turisme responsable i de qualitat i la recerca en la millora de les condicions laborals i el reforçament de la imatge positiva dels Guies Turístics. Es té en compte el desig d'assegurar una bona convivència entre els residents i els visitants, l’aposta per sistemes més sostenibles en la gestió del turisme, promocionar la formació contínua dels guies i la contribució amb accions socials com les visites solidàries per la Marató de TV3.

Cal remarcar que no es poden presentar candidatures al Premi, sinó que és un jurat especialitzat el que selecciona els possibles guanyadors, mitjançant l'observació del mercat i l'avaluació dels esforços.

El Premi, consistent en 5.000 francs suïssos, va ser entregat en una cerimònia oficial, a la seu de la fira ITB berlinesa, el passat dimecres 9 de març. Un premi que destinaran a millorar les accions de l’AGUICAT.

No cal dir que com a ciutat, ens sentim orgullosos  que els nostres guies estiguin compromesos amb els valors que defensa aquesta associació, que aglutina més de 380 membres de tot Catalunya.

Sempre que visiteu Tarragona, escolliu Guies Oficials. La millor garantia d'una experiència rigorosa i alhora amena. No en sortireu defraudats.