• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

L’AEHT RECUPERA LA HISTÒRICA REVISTA 'A LA CARTA'

Presentació a l'Espai Turisme
01/12/2022
Font: 
Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT)

Els més de 2.000 exemplars d’aquesta 45a edició compten amb protagonistes com Ferran Adrià, Antonio Catalán o la ciutat de Tarragona

Després de gairebé 10 anys d'aturada, la Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT), amb la complicitat de diversos agents del territori, ha recuperat una publicació de referència dels i pels professionals del sector hostaler i turístic de la província de Tarragona: la revista A La Carta.

Aquesta publicació històrica va néixer l'any 1987 de la mà del llavor president Joan Pedrell i es va mantenir amb els mandats de Jaume Ferrer, Josep Martí i Marc Armengol; fins que  el 2014 va deixar de publicar-se.

La seva recuperació era una assignatura pendent que l’AEHT ha complert avui amb el llançament del número 45 de la revista.

La presentació ha tingut lloc a l’Espai Turisme de Tarragona, i ha comptat amb la presència de Francesc Pintado, president de l’AEHT, Pau Ricomà, alcalde de Tarragona i president del Patronat Municipal de Turisme, i Marta Farrero, directora del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Com ha destacat Francesc Pintado: “La revista A La Carta és el llaç que embolica el projecte de l’AEHT i el seu braç hoteler. Esperem que sigui una revista que es faci esperar, que agradi, que caigui simpàtica i que el sector i els visitants gaudeixin. Avui torna la revista A La Carta amb el seu número 45 l’any que celebrem els 45 anys de l’AEHT; quin regal!”

A La Carta ha sigut i serà una publicació semestral que parlarà de gastronomia, de territori, de tendències, de recursos, de projectes, normatives, novetats, proveïdors, formacions, esdeveniments gastronòmics, referents culinaris... i de molts altres temes d'interès pels hotels i restaurants de la província de Tarragona, però també per als professionals i apassionats del sector turístic i gastronòmic.

Un canal divulgatiu que es distribuirà als 800 hotels i restaurants associats, però també a oficines de turisme i altres espais d'interès del territori que en fomentin la seva lectura i projecció.

El número 45, presentat avui, compta amb continguts rellevants com entrevistes a Ferran Adrià i Antonio Catalán; amb un article sobre els vins de la província de la periodista Ruth Troyano; amb una entrevista a dues bandes amb les Estrelles Michelin Rafel Muria i Joan Bosch; amb informació sobre les jornades gastronòmiques que hem viscut i vindran, amb articles d’opinió que parlen de sostenibilitat, formació i allotjaments turístics, amb un reportatge sobre la ciutat de Tarragona, amb actualitat normativa pels hostalers i amb informació sobre els projectes de l’AEHT i les notícies més destacades de l’entitat; entre molts altres continguts d’interès.

A l’acte, que s’ha realitzat aquest dijous a l'Espai Turisme de Tarragona, hi ha assistit l’alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme, Pau Ricomà, qui ha agraït i ha donat l'enhorabona a l'AEHT per "haver recuperat la revista A la carta, una publicació que torna amb una gran qualitat i que esdevindrà un veritable referent de tot el sector turístic". 

Marta Farrero, directora del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, ha alabat aquest “espai de comunicació que, sens dubte, serà de gran valor i esdevindrà una finestra oberta al nostre sector”

Un cop finalitzada la intervenció de la Sra. Farrero, el president de l’AEHT li ha fet entrega de la mítica jaqueta de la Federació que l’entitat entrega a personalitats que demostren el recolzament i estima a l’entitat.

La presentació ha finalitzat amb una degustació de vins de la DO Tarragona; protagonista, també, d’aquest número 45 de la revista A La Carta.

randomness