• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

EL PATRONAT MUNICIPAL DE TURISME APROVA UN INCREMENT DEL 16% DEL SEU PRESSUPOST

© Manel Antolí (RV Edipress)
21/12/2021
Font: 
Ajuntament de Tarragona

El Patronat Municipal de Turisme va celebrar ahir el seu Consell Rector on es va aprovar el pressupost per a l’any vinent, que comptarà amb un import d’1.379.300 €, la qual cosa representa un augment del 16% respecte a l’any 2021.

Tot i que l’aportació municipal manté el mateix import que al 2021, hi ha una previsió de recuperació econòmica en el sector del turisme. Això implicarà un increment de la previsió d’ingressos corresponent a la taxa turística, així com del preu públic associat a la venda de productes i experiències turístiques.

El president del Patronat Municipal de Turisme, Pau Ricomà, es mostra molt satisfet pel pressupost del Patronat de Turisme per al 2022, “ja que és un sector estratègic per a Tarragona. Hem bolcat tots els esforços en explicar l’oferta cultural, gastronòmica i patrimonial i estem convençuts que això es traduirà en un increment d’estades a la nostra ciutat. El turisme és un dels sectors claus per iniciar la recuperació econòmica frenada per la pandèmia, per això és tan important comptar amb un pressupost com aquest”. 

El pressupost per a l’any vinent del Patronat de Turisme donarà un gran pes a la dinamització de la experiència turística, per tal d’articular els recursos i serveis de la ciutat, apostant per la diversificació d’aquests. “L’objectiu és el desenvolupament del destí, així com la seva promoció i comercialització, a través dels recursos naturals del nostre territori i que en ressalta amb aquest tret diferencial respecte a d'altres destinacions”, remarca el president del Patronat i alcalde de Tarragona, Pau Ricomà. L’altre eix clau és les campanyes de promoció que acompanyaran aquestes experiències, amb “l’objectiu de posicionar-nos entre el públic objectiu”. 

Així mateix, la presidència va informar que s’està al final del procés administratiu per escollir el gerent que ha d’estar al capdavant del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona.  

randomness