• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

TÀRRACO A TAULA RECUPERA EL CONVIVIUM AMB LA INCORPORACIÓ DEL RESTAURANT EL TERRAT COM A NOVETAT PRINCIPAL

Imatge de la trobada entre el Carlos Segarra, el Moha Quach i el Víctor Franquet al Seminari
07/04/2022
Font: 
Ajuntament de Tarragona

L’organització anuncia per al 5 de maig el retorn de l’esdeveniment previ a les jornades gastronòmiques, després de dos anys sense poder realitzar-lo per la pandèmia

L’associació Tàrraco a Taula ha anunciat aquest dijous 7 d’abril la recuperació del Convivium, el banquet-bufet romà previ a les jornades gastronòmiques Tàrraco a Taula, que els dos darrers anys no s’havia pogut realitzar a causa de la pandèmia. Com a principal novetat d’aquesta cinquena edició, segons ha explicat el president del col·lectiu, Carlos Segarra, hi ha la incorporació del restaurant El Terrat, recentment reconegut amb un Sol Respol.

El 5 de maig és la data escollida i el claustre de Sant Pau del Seminari tornarà a ser l’escenari del Convivium MMXXII en l’any del XXV aniversari de les jornades Tàrraco a Taula, que tindran lloc del 13 al 29 de maig.

En el mateix anunci s’ha explicat que el restaurant El Terrat participarà tant en el Convivium com en les jornades gastronòmiques. Per a l’ocasió, el xef del restaurant, Moha Quach, ha estat investigant la gastronomia de l’antiga Roma i presentarà una proposta innovadora, seguint la seva línia habitual.

Els restaurants participants en les jornades Tàrraco a Taula seran, a més del Terrat, El Llagut, Seasons, El Cortijo, Lola Bistró, La Xarxa, Les Twins, Ares i Balandra. També hi participen la pastisseria Velvet, la vinateria Glops, la cervesa artesana Ipso Facto de Twins Craft Beer i els vins seleccionats de la DO Tarragona.

Tant Convivium com Tàrraco a Taula estan organtizats per l’associació de restauradors Tàrraco a Taula i compten amb el suport del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona.

Les entrades per al Convivium tindran un preu de 45 € i les reserves es poden fer ja a través del correu electrònic carlos@apartamentturistic.com.