Vés al contingut

Moha Quach ha donat un gir al restaurant El Terrat a Tarragona ciutat, al costat del Palau de Congressos, des que al 2018 es va fer càrrec dels seus fogons, despatxant cuina mediterrània creativa i de proximitat condimentada amb espècies marroquines en un establiment decorat amb pintures d'artistes locals.

Des del 28 de febrer de 2022 forma part de la llista de guardons de la Guia Repsol 2022 en ser distingit amb un Sol Repsol.

Pons d'Icart, 19
43004
TARRAGONA
977 24 84 85

Tipus de cuina
Cuina creativa i d’autor
Zona
Centre
PVP Menú

"Essència": 40 € de dilluns a divendres, 48 € cap de setmana i festius (beguda no inclosa); "Mar i terra": 65 € (beguda no inclosa); "Territori": 110 € (beguda no inclosa)

PVP Carta

60 €

Targetes de crèdit
Totes menys American Express
Capacitat
48
Tancament

---

Aire condicionat
Amb terrassa?
No
Accés per a persones amb mobilitat reduïda
Apte per a celíacs
Slow food
Dog friendly
No