• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

TARRAGONA IMPULSA I EL PATRONAT DE TURISME ORGANITZEN LA 2a EDICIÓ DEL CURS “CORONAVIRUS, MESURES PREVENTIVES I COM GESTIONAR-LES” ADREÇAT AL SECTOR TURÍSTIC

© Rafael López-Monné / Tarragona Turisme
25/09/2020
Font: 
Ajuntament de Tarragona

Del 25 de setembre al 31 d’octubre s’obre la inscripció a la segona edició del curs “Coronavirus, mesures preventives i com gestionar-les” adreçat als professionals del sector turístic, tant de l’àmbit públic com privat. Aquest programa està organitzat per Tarragona Impulsa i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona i està dissenyat especialment per als professionals d’aquest àmbit com a mesura de suport a l’activació econòmica.

Aquest curs es realitzarà en la modalitat d’autoformació i estarà a disposició dels usuaris durant el període d’un mes a partir de la inscripció. Es tracta d’una formació amb una durada de 2,5 h i és totalment gratuïta. L’objectiu d’aquest programa és donar a conèixer al teixit empresarial del sector turístic els coneixements i les eines necessàries per entendre els nous protocols d’higiene general i desinfecció emesos per l’Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE) i contribuir a la millora de la seva competitivitat.

El contingut del curs consta d’una part general i una altra específica per als diferents segments del sector. En concret, una destinada a empreses d’allotjament turístic i una altra adreçada a altres empreses de serveis i activitats turístiques com: agències de viatges, bars, restaurants, oficines de turisme o càmpings entre altres.

Durant el segon trimestre de l’any, l’Ajuntament de Tarragona —a través del Departament d’Emprenedoria de Tarragona Impulsa— ha establert un conveni de col·laboració amb Eurecat per al foment de programes relacionats amb polítiques actives d’ocupació i creació d’empreses així com la dinamització del teixit empresarial i accions  de desenvolupament local.

Eurecat serà l’encarregada de conduir aquesta formació a través de la seva plataforma en línia. Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya, genera tecnologia diferencial per donar resposta a les necessitats d'innovació i impulsar la competitivitat del teixit econòmic i productiu. El valor afegit que aporta accelera la innovació, disminueix la despesa en infraestructures científiques i tecnològiques, redueix els riscos i proporciona coneixement altament especialitzat. 

Inscripció oberta a partir del 25 de setembre. Un cop iniciat el curs les inscripcions romandran obertes fins al 31 d’octubre, data límit per poder accedir als continguts del mateix. Vegeu el programa del curs aquí

Aquesta jornada està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local.