• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

LA GENERALITAT DE CATALUNYA COL•LABORARÀ EN LA PROMOCIÓ DE LA XARXA DE CIUTATS AVE

23/10/2013
Font: 
Red Ciudades AVE

La Generalitat de Catalunya i la Xarxa de Ciutats AVE signen un conveni a Lleida pel qual es comprometen a col•laborar en la promoció i comercialització dels productes de la Xarxa.

23/10/2013

El president de la Xarxa de Ciutats AVE i Tinent d'Alcalde i Delegat d'Ocupació, Economia, Festes Majors i Turisme de l'Ajuntament de Sevilla, Gregorio Serrano, i el Secretari d'empresa i Competitivitat del Departament d'empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Pere Torres i Grau, van signar aquest dimecres un conveni per a l'impuls i promoció de la Xarxa de Ciutats AVE, la qual explica entre les seves destinacions associades amb Lleida, Tarragona i Barcelona.

Aquest acord permetrà establir un pla d'accions promocionals i de comunicació amb les quals dinamitzar l'activitat turística de les destinacions que pertanyen a la Xarxa, gràcies al suport de l’Agència Catalana de Turisme. A més, es potenciarà l'assistència a fires nacionals i internacionals en les quals es presentaran els productes turístics de la Xarxa, entre d’altres accions.

Promoció internacional

Aquest acord ve a continuar la línia de treball iniciada per la Xarxa de Ciutats AVE des del seu naixement. En aquest sentit, en el que va d'any, la Xarxa ha estat present en les fires de turisme més destacades a nivell internacional, com JATA al Japó, o FIT, a l’Argentina. De la mateixa manera, delegacions de l'associació han realitzat accions comercials a Mèxic, Brasil o Estats Units, amb el suport de les Oficines Espanyoles de Turisme a l'estranger.
A aquestes accions promocionals cal sumar els acords de col•laboració amb Rail Europe, operador capdavanter en la distribució de bitllets, a nivell internacional, i amb Viatges el Corte Inglés i Muchoviaje.com, a nivell nacional.

Xarxa de Ciutats AVE

La Xarxa de Ciutats AVE és l'associació de destinacions turístiques d'Espanya connectats per l'Alta Velocitat que neix amb l'objectiu de promocionar les ciutats que la integren sota una estratègia comuna. En l'actualitat, la Xarxa de Ciutats AVE està constituïda per les ciutats d’Antequera, Barcelona, Calatayud, Ciudad Real, Còrdova, Conca, Lleida, Madrid, Màlaga, Puertollano, Segòvia, Sevilla, Tarragona, Toledo, València, Valladolid, Villena i Zaragoza.

La Xarxa de Ciutats AVE desenvolupa dos productes turístics únics i innovadors. Per una costat, i sota el nom de AVExperience, es comercialitzen paquets turístics que comercialitzen el viatge en alta velocitat amb l'experiència turística en destinació. Per un altre, i en col•laboració amb Renfe i Turespaña, es promociona el Renfe Spain Pass, una passada per a turistes estrangers que permet viatjar amb tren a un preu més reduït i que ja ha formalitzat més de 47.000 viatges per les diferents destinacions espanyoles, dels quals 9.000 han estat a Catalunya.

Gabinet de Comunicació Xarxa de Ciutats AVE Tel. 688 663 353
comunicacion@avexperience.es
http://avexperience.es

randomness