• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

CIUTATS AVE ORGANITZA UN BLOGTRIP QUE RECORRERÀ EL SUD D'ESPANYA

02/10/2013
Font: 
Red Ciudades AVE

Promogut per la Xarxa de Ciutats AVE, durant els propers dies del 3 al 6 d'octubre tindrà lloc el blogtrip #AVExperience.

Sevilla, 2 d'octubre.

Un grup de bloguers recorreran diferents destinacions de la Xarxa de Ciutats AVE que es corresponen al sud de la península. Es partirà de Sevilla i es visitaran les poblacions de Còrdova i Antequera per finalitzar el recorregut a Màlaga. L'objectiu de l'activitat és la promoció turística de les destinacions de la Xarxa de Ciutats AVE del sud d'Espanya i donar a conèixer el producte AVExperience i el Renfe Spain Pass.

El segon Bloptrip organitzat per la Xarxa de Ciutats AVE, que viatjarà en alta velocitat per Espanya, estarà format per un grup de cinc bloguers experts en turisme i viatges, participant en aquesta innovadora iniciativa que es desplaçarà exclusivament en AVE per conèixer i gaudir de quatre destinacions turístiques inclosos en AVExperience.

Durant aquests quatre dies, els bloguers podran gaudir de diverses activitats culturals i gastronòmiques que formen part del paquet turístic d’ AVExperience i que han estat organitzades per les destinacions. Els participants podran conèixer de primera mà la variada oferta d'activitats al mateix temps que gaudeixen de la comoditat i els avantatges de desplaçar-se a través de l'Alta Velocitat, de viatjar "on vols arribar com vols arribar".

Després de visitar Sevilla, els bloguers arribaran a Còrdova, Antequera i Màlaga on finalitzarà aquesta experiència diumenge que ve 6 d'octubre. Aquest Blogtrip, innovador pel seu caràcter ferroviari, multidestí i multidisciplinari, podrà ser seguit a través dels perfils de Facebook i Twitter d’AVExperience i en el blog https://avexperience.es/blog.

Bloguers en AVE

Els bloguers que participen en el Blogtrip d’ AVExperience són especialistes en Social Mitjana amb una àmplia trajectòria en turisme i viatges. L'experiència viscuda per aquest grup d'experts servirà com a referència a aquelles persones que desitgin gaudir d'una escapada a través d’ AVExperience.

Adrián Rodríguez: Adrián comparteix les seves experiències viatgeres en el seu concorregut blog www.molaviajar.com. A més, produeixen vídeos de forma dinàmica explicant els llocs que visiten compartint-los en Youtube.
Fran Soler: Myguiadeviajes és el blog personal de Fran Soler. Explica els seus viatges amb fotos, consells, utilitats per al viatger i un polsim de gastronomia.
Pablo Garrido: professor universitari d'assignatures relacionades amb la creativitat publicitària i internet. Autor de la primera tesi doctoral a Espanya sobre agències de viatge online. Apassionat dels viatges, gestiona la presència online de diverses empreses i escriu sobre turisme i ferrocarril en el blog http://www.turismoytren.com
Ana Bustabad: redactora del diari online turístic expreso.info
Begoña Failde: community manager de Ciutats AVE

Xarxa de Ciutats AVE

La Xarxa de Ciutats AVE és l'associació de destinacions turístiques d'Espanya connectats
per l'Alta Velocitat que neix amb l'objectiu de promocionar les ciutats que la integren sota una estratègia comuna.
Sota el nom d’ AVExperience es comercialitzen paquets turístics únics i innovadors que comercialitzen el viatge en alta velocitat amb l'experiència turística en destinació.
Amb AVExperience el viatger té la possibilitat de dissenyar l'escapada a la seva mesura,
combinant el viatge en Alta Velocitat amb la visita turística a la destinació.

Per a més informació escriure a comunicacion@avexperience.es

 

randomness