• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

TORNEN ELS MENÚS A PREUS REDUÏTS DE ‘LA PART ALTA SOMRIU A LA CRISI’

© Mauri
31/01/2018
Font: 
Ajuntament de Tarragona

L'Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) presenta la 8a edició d'unes jornades on la gastronomia i els vins locals són els protagonistes

L'Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) ha presentat aquest matí la 8a edició de les jornades gastronòmiques 'La Part Alta Somriu a la Crisi' que en la seva edició passada va superar els 6.000 participants. La proposta compta amb la participació de tots els membres de l'ARPA: Àpats Quattros, AQ Restaurant, Arcs Restaurant, El Llagut, Frida, Palau del Baró, Punt i a part, Quim Quima, Racó de l'Abat i Sadoll Restaurant. Com en anteriors edicions, a l'acció gastronòmica hi col·laboren l'Ajuntament de Tarragona i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona.

Consolidades dins el calendari gastronòmic de la ciutat, les jornades se celebraran de l'1 al 28 de febrer. La proposta ofereix la possibilitat de gaudir, als restaurants de l'ARPA, de menús a preus inferiors als habituals. Els clients podran escollir entre menús i menús degustació a un preu de 20 i 32 euros (IVA inclòs) i begudes no incloses, tant al migdia com a la nit i cada dia de la setmana. Com s'ha fet en anys anteriors, per cada ampolla de vi o cava que els clients prenguin durant l'àpat en rebran una igual de regal per gaudir-la a casa seva. A més, ARPA organitzarà diversos concursos a les xarxes en els que se sortejaran menús i visites als cellers participants.

La proposta gastronòmica estarà maridada per vins de 10 cellers que representen les diverses D.O. de la nostra província. Enguany els cellers participants són: URV, Covides, Celler Piñol, Adernats Vinícola de Nulles, Josep Foraster, Cedó Anguera, Pinord, Rosa Maria Torres, Altiplà Wines i Escofet Rosell. L'actual presidenta d'ARPA, Eva Roca, que estrena càrrec amb aquestes jornades ha explicat que "creiem en la riquesa gastronòmica i enològica del nostre territori" i ha afegit: "la consolidació de La Part Alta Somriu a la Crisi dins el calendari gastronòmic de la ciutat demostra que el públic també valora aquests aspectes tan característics de la nostra cultura mediterrània". La consellera de Turisme, Inma Rodríguez, també ha destacat la bona acollida de les jornades que promouen un dels valors de la ciutat com és la dieta mediterrània i que ho fa durant el mes de febrer, un mes que sovint és dels més fluixos pels restaurants i en els darrers anys, amb aquesta proposta s'ha aconseguit reviure i donar dinamisme a l'activitat gastronòmica.

Tota la informació de les jornades es pot consultar a: https://www.arpatgn.com