• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

TARRAGONA RENOVA A FITUR 2019 ELS CONVENIS AMB LES CENTRALS DE VIATGES RENFE I MOVELIA

24/01/2019
Font: 
Ajuntament de Tarragona

Els convenis serviran per promocionar la ciutat entre els viatgers de tren i autobús

Continua la intensa activitat a Fitur de Tarragona, que compta amb estand propi del Patronat Municipal de Turisme a la fira turística més important d’Espanya.

Ahir dimecres a la tarda, l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i la presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Inma Rodríguez, van signar un conveni de col·laboració amb Renfe Viajeros per promocionar activitats turístiques i culturals de Tarragona. Així mateix, aquest acord es concreta en descomptes fins al 35% sobre la tarifa general a tots els assistents i expositors de les activitats relacionades amb la promoció del turisme de congressos. L’acte va comptar amb la presència del ministre de Foment, José Luis Ábalos.

D’altra banda, avui dijous el director general de Movelia Santiago Vallejo Sánchez-Monge i la consellera de Turisme, Inma Rodríguez, han estat els encarregats de renovar l’acord que des de l’any passat ha obert vies de treball orientades a atraure visitants per a la ciutat. A l’acte hi ha assistit també el conseller de Presidència de l’Ajuntament de Tarragona, José Luis Martín. La central de reserves té acords amb importants entitats del transport de viatgers i posarà a disposició del Patronat Municipal de Turisme els seus canals i suports per oferir informació sobre productes i esdeveniments turístics, així com activitats de Tarragona. A més, Movelia oferirà les dades sobre el tràfic de viatgers a Tarragona.

Durant els cinc dies de fira, el Patronat Municipal de Turisme mantindrà una vintena de reunions amb organismes de gestió turística, partners, turoperadors i diferents empreses, tant de forma individual com amb el Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España.

L’estand de Tarragona Turisme és al pavelló 7 (estand 7B07 / 09) dins de l’espai de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre de l’estand Catalunya. Del 23 al 25 de gener farà horari de 10 a 19 h, mentre que els dies d’obertura de la fira al públic en general (26 i 27) l’horari serà de 10 a 18 h.

randomness