• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

TARRAGONA ES PROMOCIONA AVUI A FITUR AMB EL GRUP CIUTATS PATRIMONI

© GCPH
22/01/2016
Font: 
PMTT

Aquest divendres 22 de gener, en el marc de la Fira de Turisme de Madrid, FITUR 2016, Tarragona s’ha promocionat amb el Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat; on han presentat una sèrie d’accions per al 2016. D’una banda s’ha signat un conveni de col·laboració amb Paradors; s’ha presentat un Pla d’Acció amb Turespaña i en el marc de l’accessibilitat, l’ens comptarà amb una web nova i una aplicació per a telèfons mòbils; per tal de fer arribar el Patrimoni i el que ofereix aquest grup principalment a les persones amb Discapacitat.

D’una banda aquest conveni, que signen les quinze ciutats, vol abordar la necessitat de treballar en comú amb l’empresa d’hostaleria que promou els Paradors per tal de continuar en les accions conjuntes de foment del turisme cultural; com ara els viatges promocionals, els paquets turístics per tal de promoure’n la comercialització dels establiments de la xarxa de Paradors en ciutats que són Patrimoni i així mateix dels seus principals productes turístics i culturals, de forma recíproca.

Pel que fa al Pla d’Acció amb Turespaña, a banda de compartir un mateix estand les quinze ciutats i fer promoció tan conjunta com per separat en la fira que s’està esdevenint aquests dies a Madrid, l’objectiu d’aquest pla per l’any que comença és la realització conjunta i coordinada d’accions de màrqueting a l’entorn de la marca Ciutats Patrimoni per a la incursió a mercats internacionals, millorant l’eficàcia i la rentabilitat de les promocions que realitzen.

Així mateix també s’ha anunciat una nova Ruta de les Ciutats Patirmoni. Aquesta promoció consisteix en un concurs obert al públic assitent a FITUR, per recórrer els estands de les quinze ciutats dins la fira i demanar als tècnics que l’atenen que marquin un segell acreditatiu de la visita. Així entraran en un sorteig d’una abonament per a tres pernoctacions a utilitzar durant tot l’any en un dels Paradors de les Ciutats Patrimoni que en tinguin; a banda de regals, entrades a monuments i visites guiades, entre d’altres.

El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya és una associació sense ànim de lucre creada l'any 1993 amb l'objectiu d’actuar de manera conjunta en la defensa del patrimoni històric i cultural de les 15 ciutats que el componen i així promocionar l'oferta turística dels seus destins en els mercats nacionals i internacionals. Integren el Grup les ciutats espanyoles i els conjunts històrics que han estat inclosos per la UNESCO a la Llista del Patrimoni Mundial següents: Alcalá de Henares, Ávila, Baeza, Cáceres, Córdoba, Cuenca, Eivissa, Mérida, Salamanca, San Cristóbal de la Laguna, Santiago de Compostela, Segovia, Tarragona, Toledo i Úbeda.

randomness