Vés al contingut

L’ASSOCIACIÓ DE RESTAURANTS DE LA PART ALTA PRESENTA LES JORNADES 100% TGN AMB EL PRODUCTE LOCAL COM A PROTAGONISTA

dilluns, 22 octubre 2018
Font
Ajuntament de Tarragona

“El torn del producte local”, amb aquesta consigna l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) arrenca les noves jornades gastronòmiques "100% TGN" que s’iniciaran el pròxim 25 d’octubre i duraran fins a l’11 de novembre.

Julio Rebenaque, actual president d'ARPA i propietari del restaurant Racó de l'Abat, "engeguem amb molt d'entusiasme i il·lusió perquè estan basades en la nostra identitat gastronòmica i gaudim d'una matèria primera meravellosa que cal potenciar". En aquest sentit, la consellera de Turisme, Inma Rodríguez, ha felicitat als restauradors de la Part Alta pel seu dinamisme i per engegar iniciatives que promocionen els nostres valors gastronòmics i productes locals i ho fan amb propostes de qualitat a preus ajustats, que contribueixen a fer de Tarragona un destí atractiu els 365 dies de l’any”. 

https://www.arpatgn.com