• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

L'ASSOCIACIÓ DE RESTAURANTS DE LA PART ALTA PRESENTA LA SEGONA EDICIÓ DE LES JORNADES 100% TGN

23/10/2019
Font: 
Ajuntament de Tarragona

Un total d'11 restaurants oferiran menús degustació amb el producte local com a protagonista del 24 d’octubre al 10 de novembre

Donar visibilitat, protagonisme i apropar al públic el producte local és l'objectiu amb el qual s'impulsa la segona edició de les jornades 100% TGN. L'Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) al complet arrenca aquest proper 24 d'octubre i fins al 10 de novembre aquesta iniciativa gastronòmica, recolzada per l'èxit en la seva primera edició. AlvocatÀpats Quattros, AQ, Arcs, El Llagut, Frida, Palau del Baró, Punt i a part, Racó de l'Abat i Sadoll Restaurant oferiran un total d'11 menús degustació en dues línies de preu: 30 € o 45 € i acompanyats d'una Estrella Damm

La presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Laura Castel, que ha acompanyat l’associació en la presentació de les jornades, ha celebrat la continuïtat de la proposta, “que referma l’aposta del Patronat per donar suport a la gastronomia local com a recurs imprescindible per oferir als visitants una experiència turística de qualitat a la ciutat”, ha subratllat.

Els popets i el peix de la llotja de Tarragona, els ostrons i l'anguila fumada del Delta, els bolets del Montsant o el Chartreuse com a protagonista a les postres són alguns dels ingredients locals de les jornades 100% TGN. Com explica el president d'ARPA, Julio Rebenaque "l'any passat vam arrancar amb il·lusió la primera edició d'aquestes jornades,  que van tenir una acollida molt generosa per part de la ciutat. Estem molt orgullosos que Tarragona respongui davant les propostes gastronòmiques que oferim i aquest fet ens motiva a seguir treballant en aquesta direcció". “L’objectiu de les jornades és posar en valor el que fem cada dia de portes cap dins del restaurant. Tarragona té molts productes del territori que encara són desconeguts. Estem parlant de petits productors que tenen productes extraordinaris com els alls de Belltall, les patates de Prades o el xai de Montblanc”, ha subratllat Carles Llobet, propietari del restaurant Arcs, també integrant de l’Associació de Restaurants de la Part Alta.

ARPA suma ja un total de 12 anys com associació gastronòmica, consolidant-se com un referent gastronòmic a Tarragona i donant continuïtat als esdeveniments de caràcter culinari amb altres accions com són La Part Alta Somriu a la Crisi, Els Sopars sota els Focs o els Arrossos de Diumenge durant les festes de Santa Tecla.

Més informació

randomness