• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

LA PLAÇA VERDAGUER ES CONVERTEIX EN L’AVANTSALA DEL MINIPOP

© Mauri Fernández
16/05/2018
Font: 
Ajuntament de Tarragona

El Minipop ha instal·lat la seva avantsala a la plaça Verdaguer de Tarragona per anunciar la imminent arribada del festival i començar a ambientar la ciutat.

La instal·lació a l’aire lliure ideada per l’estudi d’arquitectura Pere Socias inclou l’exposició de fotografies del taller de minireporters «31 mini instants», un missatge amagat que només podran llegir els ocells i els veïns de la plaça i altres sorpreses per descobrir.

El muntatge consisteix en una estructura de marcs de fusta que s’uneixen entre sí per conformar alhora un espai expositiu i un espai jugable. Hi ha marcs que es poden travessar com un túnel ple de fils de colors i d’altres que mostren les imatges dels petits fotògrafs en un catàleg dissenyat per l’artista Eva Jolis.

La directora del festival, Núria Serrano, i la regidora de Turisme, Inmaculada Rodríguez, han visitat avui la instal·lació i han fet públiques les darreres novetats del vuitè Minipop, que se celebrarà de l’1 al 3 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona. Com sempre, el festival compta amb la col·laboració de les regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona.

La consellera ha refermat l’aposta del Patronat Municipal de Turisme per un Festival que s’ha consolidat a la ciutat amb èxit i ha destacat la bona tasca de l’equip organitzador. En aquest sentit ha explicat que “el Minipop és una proposta d’oci de qualitat que ha creat una marca pròpia per a la ciutat i és un exemple de com la col·laboració privada i pública pot crear iniciatives úniques i d’èxit”.

La directora del Festival, per la seva banda, ha destacat la bona acollida entre el públic i ha anunciat que ja s’han esgotat les entrades anticipades. Una de les últimes incorporacions a la programació del Minipop 2018 és el grup tarragoní TNM (abans Tarde Noche Mañana), que presentarà el seu àlbum de debut «Matinada». El duo electrònic format per Juan Antonio Moreno i Sara Alija obrirà la tarda de dissabte 2 de juny amb els sintetitzadors analògics i les veus somiadores que marquen la personalitat del seu nou treball.

Una altra novetat és que dins del festival hi haurà un espai de networking reservat als músics, talleristes, patrocinadors i altres col·laboradors del festival amb l’objectiu d’afavorir l’intercanvi d’experiències i les possibles connexions entre els diferents projectes culturals.

La Silent Disco

Durant la roda de premsa també s’ha anunciat el fitxatge dels dj’s de la Sala Zero per a la Silent Disco del Minipop. La millor sala de música i concerts de la ciutat es traslladarà durant unes hores a l’espai més hiptònic i silenciós del festival.

A més, enguany no només es podrà ballar amb auriculars les tardes del divendres i dissabte dins del recinte del festival. El dissabte al matí, aprofitant la pausa del Minipop, la discoteca sense altaveus es desplaçarà al Mercat Central perquè tothom que vulgui pugui descobrir de què va això de la Silent Disco i aprofitar per dinar als diferents establiments de dins del mercat que ofereixen descomptes amb la polsera del festival.

Els dj’s Beat@min (INDIETRONICA), Carlos Summertime & Mike The Bike (SOUL & 60's) i FXnoiz (HITS) ompliran de música els diferents canals simultanis per triar. Això sí, des de fora no se sentirà ni una nota.

Entrades anticipades exhaurides

El festival arriba a la seva vuitena edició més que consolidat i amb les entrades anticipades  6 i 10 euros esgotades. A poc més de dues setmanes de començar el festival, ja només queden els 250 abonaments que s’han reservat per vendre a taquilla a 15 euros. Per facilitar l’accés, enguany s’ha ampliat l’horari de la taquilla, que obrirà el dijous 31 de maig a les 18 hores per qui vulgui anar a canviar l’entrada per la polsera.