• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

EL PROGRAMA ‘NO ES UN DÍA CUALQUIERA’ DE RNE VISITA PER PRIMER COP TARRAGONA

03/05/2018
Font: 
Ajuntament de Tarragona

Els dies 5 i 6 de maig s’emetrà en directe des de l’Antiga Audiència

El programa radiofònic de RNE ‘No es un día cualquiera’, conduït per Pepa Fernández, es realitzarà en directe durant el pròxim cap de setmana des de Tarragona. La sala d’actes de l’Antiga Audiència es convertirà en l’estudi radiofònic del programa els matins de dissabte i diumenge a partir de les 8.30 h i fins a les 13.30 h, i estarà obert a tota la ciutadania que vulgui assistir-hi com a públic. La visita, la primera a la ciutat en els 19 anys d’existència del programa, ha estat promoguda pel Patronat Municipal de Turisme de Tarragona. La presidenta, Inmaculada Rodríguez, s’ha mostrat especialment satisfeta per aquesta fita, que considera “una oportunitat excepcional de promoció acollir aquest reconegut programa viatger en el qual la cultura, la gastronomia i el turisme tenen un paper protagonista. Aquesta acció ens permetrà  fer arribar els atractius i esdeveniments de Tarragona a 850.000 oients en un moment d'especial vitalitat i importància per a la nostra ciutat”.

L’emissió del dissabte comptarà amb la participació de la consellera de Turisme, Inmaculada Rodríguez, i el director del Festival Tàrraco Viva, Magí Seritjol, que desgranaran els detalls d’aquesta nova edició i el seu impacte en el turisme de la ciutat. També passarà pels micròfons de RNE, el periodista tarragoní Enric Pujol per parlar del Gimnàstic de Tarragona. El diumenge, Pepa Fernández entrevistarà l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros per parlar de la ciutat i en especial de la propera celebració dels Jocs Mediterranis. El programa també comptarà amb els seus col·laboradors habituals, que estaran a Tarragona, com Andrés Aberasturi, Juan Carlos Ortega i Juan Soto Ivars i diverses entrevistes a personalitats locals i de la provincia.

‘No es un día cualquiera’ és el segon programa en audiència del cap de setmana en el àmbit d’Espanya, amb una audiència de 850.000 oients. El programa ha estat guardonat amb el Premi Ondas 2003 al millor programa de ràdio de difusió nacional. També ha estat reconegut amb el Premi Periodístic Concha García Campoy 2016. El 2010, la Federació Espanyola de Dones Directives, Executius, Professionals i Empresàries va premiar el programa com a mitjà de comunicació impulsora de les dones professionals. La seva presentadora, Pepa Fernández, va ser distingida el 2008 amb el Premi Ondas a la trajectòria professional i el 2015 amb el XX Premi Nacional de Periodisme Miguel Delibes.