• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

EL PATRONAT MUNICIPAL DE TURISME TREBALLA PERQUÈ TARRAGONA SIGUI UN REFERENT EN ACCESSIBILITAT

© Tarragona turisme
22/06/2017
Font: 
Ajuntament de Tarragona

Avui s’ha reunit amb la directora del Centre For Accessible Environments, Jean Hewit, per presentar-li els projectes en què s’està treballant a Tarragona.

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona s’ha reunit avui a l’Antic Ajuntament amb la presidenta del Centre For Accessible Environements, Jean Hewit, i tres representants del projecte europeu Vist4U de l’empresa Dom Spain, amb seu a la demarcació de Tarragona.

La reunió, en paraules de la regidora Inmaculada Rodríguez, ha servit per “aprofundir en la línia de treball per fer que Tarragona sigui coneguda arreu d’Europa com una destinació accessible per a les persones amb diversitat funcional”.

En la seva visita, Hewit ha pogut fer la ruta Tarragona Romana Accessible i, posteriorment, s’ha reunit amb la consellera de Turisme i Pla Estratègic, Inmaculada Rodríguez, i els tècnics de Turisme i Accessibilitat de l’Ajuntament de Tarragona, que han explicat tots els projectes en què s’està treballant en el segment del turisme accessible i li han presentat l’APP Tarragona Accesible GVAM, desenvolupada amb el Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya, i que explica en català, castellà, anglès i francès els diferents recorreguts que les persones amb diversitat funcional poden realitzar a Tarragona.

Projectes en marxa en el camp del turisme accessible

En la mateixa reunió, també hi ha participat l’empresa ubicada a la província de Tarragona Dom Spain, representant de l’Estat al projecte europeu de rutes accessibles Visit4u, en el marc del qual ha desenvolupat les rutes accessibles de la Tarragona Romana i Reus Modernista. A finals d’any, es farà la presentació d’aquest projecte a Riga (Letònia), en el qual el Patronat Municipal de Turisme ha col·laborat conjuntament amb el departament d’accessibilitat del Grup de Ciutats Patrimoni.