• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

EL PATRONAT MUNICIPAL DE TURISME ÉS A FITUR PER DONAR A CONÈIXER ELS PROJECTES MÉS ATRACTIUS DE LA CIUTAT

22/01/2014
Font: 
PMTT

Història Viva i Ciutat de Castells capten l’interés del turista més exigent i que va més enllà de l’oferta de “sol i platja”

El Patronat Municipal de Turisme és present un any més a FITUR, la Fira més important a nivell estatal i un referent internacional ja la visiten touroperadors de tot el món i Tarragona hi és sota el paraigües de la marca Costa Daurada. Enguany el Patronat Municipal de Turisme està presentant la seva oferta en l’àmbit turístic vacacional, tal i com és habitual, però posant l’èmfasi en les experiències que s’ofereixen i que estan tenint més èxit com són Tarragona Ciutat de Castells, el Festival Tàrraco Viva i el projecte Tarragona Història Viva.

Aquests incentius són els que, tal i com ha comentat la Presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Patrícia Anton “estant tenint més bona rebuda ja que oferim quelcom més que sol i platja i ara per ara el turista exigent és el que busca una experiència vivencial que pugui recordar més enllà de la ciutat en sí i el seu patrimoni històric”. D’altra banda, també es presenten altres reclams turístics i atractius com són la gastronomia, els monuments i el clima.

Així mateix, l’agenda de l’equip del Patronat Municipal de Turisme és plena de trobades i contempla 27 reunions amb diferents agents turístics, periodistes especialitzats i touroperadors de tot el món, com Xina, Japó i Estats Units entre d’altres, que serviran per donar a conèixer l’oferta de la ciutat i de la zona i obtenir nous públics potencials.

Durant l’estada a FITUR, també es duran a terme vuit signatures de convenis de col·laboració, com el conveni amb Renfe, que signarà directament l’alcalde demà dimecres 23 de gener, així com les diferents signatures de col·laboració amb el Grupo Ciudades Patrimonio (GCPH) que es durà a terme el proper divendres.

Imagen: PTDT

Tarragona, 22 de gener de 2014

randomness