• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

EL GRUP CIUTATS PATRIMONI DE LA HUMANITAT HA PARTICIPAT EN LA FIRA ITB ÀSIA DE SINGAPUR, UNA DE LES MÉS IMPORTANTS DEL SUD-EST ASIÀTIC

© GCPHE
© GCPHE
24/10/2016
Font: 
Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat

El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat ha participat a la fira ITB ÀSIA 2016, que s'ha celebrat del 19 al 21 d'octubre al complex Marina Bay Sands de Singapur. Aquesta fira, organitzada per Messe Berlin (Singapore), s'ha consolidat com la fira professional de turisme (B2B) més important de l'entorn del Sud-est Asiàtic, abastant els mercats oci, corporatiu i MICE.

Al 2016, la ITB Àsia de Singapur ha incrementat les seves xifres respecte a l'any anterior arribant als 10.500 assistents professionals procedents de 108 països, 760 expositors de 73 països, 800 compradors registrats i un ampli programa de reunions, conferències i seminaris de fins a 50 esdeveniments al llarg dels dies de la fira.

La presència del Grup a la fira ha estat coordinada per l'Oficina Espanyola de Turisme (OET) a Singapur i durant la mateixa, la tècnic de turisme de la xarxa, Patricia Hernández, ha disposat d'una zona de treball dins de l'estand de Turespaña, des d'on ha pogut celebrar reunions amb els principals operadors de diferents països de la zona, als quals s'ha pogut mostrar de primera mà les destinacions excepcionals i la riquesa cultural i patrimonial de les 15 ciutats per a la seva inclusió en paquets i circuits turístics.

El mercat asiàtic, que està entre els denominats de gran potencial, manté un excel·lent comportament i es preveu que la seva evolució segueixi sent positiva. El perfil del turista asiàtic respon a persones d'edat mitjana, amb un poder adquisitiu mitjà-alt, interessats en la cultura i la tradició local i que estan molt influïts per la seguretat a l'hora de triar destinació. Aquests resultats estan molt vinculats a les tasques de promoció que es realitzen per les 15 ciutats en aquests mercats.

randomness