• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

ARRENQUEN LES JORNADES GASTRONÒMIQUES “LA PART ALTA SOMRIU A LA CRISI”

© Mauri
04/02/2016
Font: 
PMTT

La 5a edició proposa menús de preus ajustats durant el mes de febrer.

L’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) ha presentat aquest matí, acompanyats de la consellera de Turisme, Begoña Floria; la cinquena edició de les jornades gastronòmiques La Part Alta somriu a la crisi que en la seva edició passada va superar els 12.000 participants. La Part Alta somriu a la crisi va ser guardonada per l'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona com a millor iniciativa gastronòmica del 2014.

Consolidades dins el calendari gastronòmic de la ciutat, les jornades se celebraran enguany del 4 al 21 de febrer. La proposta, ofereix la possibilitat de gaudir dels restaurants de l’ARPA que oferiran menús i menús degustació a un preu de 19 i 32 euros (IVA inclòs) i begudes no incloses; tant al migdia com a la nit i tots els dies de la setmana.

La Part Alta Somriu a la Crisi 2016 comptarà amb la participació dels restaurants AQ Restaurant, Arcs Restaurant, Ares Restaurant, El Llagut, Entrecopes, La Nova Taverna, Palau del Baró, Quim Quima, Racó de l’Abat i Sadoll Restaurant.

A la proposta gastronòmica, se sumen 11 cellers que representen les diverses D.O. de la nostra província. Enguany els cellers participants són: Caves Vilarnau, Xavi Clua, Germans Balart, Vinícola Sarral, Covides, Agrícola de Bràfim, Coca i Fitó, Rendé Masdéu, Agrícola d'Ulldemolins Sant Jaume, Cellers Scala Dei, Solà Clàssic i Inedit Damm.

De la mateixa manera que en les edicions passades, per cada ampolla de vi o cava que els clients prenguin durant l’àpat, en rebran una igual de regal per gaudir-la a casa seva. A més, ARPA, organitzarà diversos concursos a les xarxes en els que es sortejaran menús i visites als cellers participants.

randomness