• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE EL CENTRE TECNOLÒGIC EURECAT I SMO-TARRAGONA IMPULSA PER PROMOURE LA INNOVACIÓ I LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL EN EL TEIXIT EMPRESARIAL DEL SECTOR TURÍSTIC

© Isaias Mena
29/04/2020
Font: 
Ajuntament de Tarragona

El conveni també permetrà millorar els polígons empresarials de la ciutat

El Servei Municipal d’Ocupació-Tarragona Impulsa i el centre tecnològic  Eurecat han signat un conveni de col·laboració i cooperació per a la promoció i el foment de la innovació en els àmbits de l’emprenedoria i el desenvolupament local. Aquest acord permetrà promoure la innovació i la transformació digital en el teixit empresarial del sector turístic, així com fomentar el coneixement en l’aplicació de les noves tecnologies i la indústria 4.0 per la millora de la competitivitat. També possibilitarà la innovació en el teixit empresarial de la ciutat per impulsar la generació d’ocupació basada en l’economia del coneixement al territori.

Un altre dels acords que contempla el conveni és la promoció i millora dels polígons empresarials de la ciutat per convertir-los en espais dinàmics i atractius per a la captació i retenció d’empreses. “Aquest acord ens permetrà invertir en el sector empresarial del sector turístic i també invertir en els polígons industrials, un dels objectius estratègics de l’Equip de Govern”, subratlla la consellera de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Laura Castel.

L’acord amb Eurecat també permetrà la promoció de la innovació tecnològica i la captació de talent en l’àmbit de l’emprenedoria en els programes d’incubació i acceleració empresarial que SMO-Tarragona Impulsa ofereix al territori.

Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya, genera tecnologia diferencial per donar resposta a les necessitats d'innovació i impulsar la competitivitat del teixit econòmic i productiu. El valor afegit que aporta accelera la innovació, disminueix la despesa en infraestructures científiques i tecnològiques, redueix els riscos i proporciona coneixement altament especialitzat.

Amb aquest acord es constata els objectius comuns i complementaris que tant el Servei Municipal d’Ocupació com Eurecat tenen en les àrees de formació, pràctiques externes, ofertes de treball, organització d’esdeveniments i promoció d’estudis. Per tant, amb aquest conveni s’intensifica la col·laboració i cooperació mútua en aquests diversos àmbits, ja que permetrà sumar esforços per establir espais d’actuació que afavoreixin i incrementin el benefici mutu.

randomness