• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

L’ARRÒS MARINER DE TARRAGONA, JORNADES GASTRONÒMIQUES AMB VINS DE LA DO TARRAGONA, A PUNT PER A LA SEVA III EDICIÓ

Jornades Gastronòmiques 'L'Arròs Mariner de Tarragona' - Jornadas gastronómicas 'El Arroz Marinero de Tarragona'
09/03/2022
Font: 
Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat

23 restaurants de la ciutat oferiran menús amb arròs mariner com a protagonista del 17 de març al 3 d’abril

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat, amb el suport del Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona i del Port de Tarragona; i amb el patrocini d’arròs Bayo i la DO Tarragona, van presentar ahir al matí les jornades que aquest any es consoliden arribant a la seva III edició.

Durant més de 15 dies, 23 dels millors restaurants de la ciutat serviran menús especials amb l’arròs mariner com a protagonista.

Els restaurants participants són:

Restaurant La Cucafera, Restaurant El Llagut, Restaurant Alta Taverna, Casa Balcells, Restaurant La Morada, Restaurant Mas Rosselló, Restaurant Alta Mare Hotel H1, Palau del Baró, Àpats Quatros, Restaurant Cocula, De Vins, Tap i Tapes, Hotel SB Ciutat de Tarragona, Restaurant Brisa (Càmping Tamarit), Restaurant Sol-Ric, La Sardineta Restaurant, La Xarxa, Restaurant Nàutic Tgn, L'Àncora del Port, El Racó del Pescador, Restaurant L’Arrosseria, Xaloc, Vadegust.

L’acte de presentació de les jornades, celebrat ahir al matí a la Golondrina del Serrallo va començar amb la intervenció del Sr. Víctor Franquet, director del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, qui va posar de relleu el potencial mariner i gastronòmic de la ciutat i va animar als turistes a gaudir d’unes jornades “on hi trobareu productes que entren per la llotja i arriben frescos a taula”.

Javier Escribano, president de l’AEH Tarragona Ciutat, va voler destacar l’aposta de l’associació per promoure el sector a tota la ciutat amb esdeveniments gastronòmics com aquest, que ja s’han convertit en tot un clàssic”.

Montse Adan, directora del Port Ciutat i SAC, va posar en valor “un plat mariner molt arrelat al centre del nostre port que és el Serrallo”.

Els hotels i restaurants van elaborar menús tradicionals o innovadors amb arròs Bayo del Delta de l’Ebre i maridats amb vins de la DO Tarragona, que ahir també van oferir una degustació dels seus cellers als restaurants participants.

Vicenç Ferré, president de la DO Tarragona, va destacar la unió dels vins de l'interior de la DO Tarragona amb les receptes d'arròs mariner. “Mariden a la perfecció per les connotacions salines d'aquests vins pentinats per la marinada lligats amb la gastronomia d'estil mariner”. I va afegir la voluntat de la DO Tarragona per recolzar les iniciatives que apropin gastronomia i vins del territori.

Tota la informació de les jornades estarà disponible a https://aeht.es/jornades-gastronomiques.

randomness