• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

L’APP SOM COMERÇ TGN PERMET LA RESERVA DE MENJAR PER EMPORTAR

28/10/2020
Font: 
Ajuntament de Tarragona

Des d’avui l’app Som Comerç TGN impulsada des de la Conselleria de Comerç de la ciutat disposa d’una nova funcionalitat: la reserva de menjar per emportar. D’aquesta manera, l’aplicació permetrà que els establiments que ho desitgin puguin oferir les seves propostes a través de l’app. Es tracta d’una mesura que vol ajudar els bars i els restaurants que han hagut de tancar a causa de la situació sanitària, però que sí ofereixen propostes per menjar a casa. Per tal d’utilitzar aquesta nova funcionalitat, els usuaris tan sols hauran de descarregar l'última actualització de l’app.  

L’aplicació és una iniciativa de la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona que s'ha encarregat de donar-la a conèixer entre els comerciants i donar-los la formació necessària per a que la puguin utilitzar al màxim rendiment. L'app Som Comerç TGN vol ajudar a impulsar el comerç local i és una eina de digitalització del sector. La situació generada per la COVID-19 ha fet que s'acceleri la necessitat de dotar al comerç local d'eines per afrontar el futur digital. L'aplicació té format IOS i Android per donar servei a tots els dispositius. Només cal descarregar-se l'aplicació, accedir com a nou usuari i gaudir dels descomptes que s'ofereixen.  

L'aplicació compta amb informació dels establiments, horaris, ubicació, contacte o els serveis que ofereixen. A la vegada que es poden veure les diferents gratificacions que fa cada comerç o bé les promocions puntuals que estan en actiu. Aquesta eina permet millorar la comunicació i les ofertes entre establiments i clients.  

Els restauradors que vulguin registrar-se a l'app ho poden fer a través del següent enllaç:

https://web.moneder.com/registre-comers.php?idAssociacio=129. I aquells que ja en formin part, només cal que activin la nova funcionalitat.

Per a més informació i descarregar l’app: https://www.tarragona.cat/comerc/compra-a-tarragona/app-som-comerc-tgn 

randomness