• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

LA XARXA DE CIUTATS AVE PARTICIPA AL PRIMER 'WORKSHOP' ONLINE DE LA CONFEDERACIÓ ESPANYOLA D'AGÈNCIES DE VIATGES I PROMOCIONA LA SEVA PLATAFORMA DE VENDA ONLINE

03/06/2020
Font: 
Xarxa de Ciutats AVE

"Aquesta potent plataforma facilitarà la contractació directa. És un altre pas més per a la digitalització de les nostres destinacions i per reforçar les ciutats de la Xarxa com a destinacions turístiques intel·ligents ", ha dit el delegat d'Hàbitat Urbà, Cultura i Turisme, Antonio Muñoz de l'Ajuntament de Sevilla, que exerceix la Presidència de la Xarxa de ciutats AVE

La Xarxa de Ciutats AVE ha participat al 'CEAV Travel Meeting Andalusia 2020', primer workshop en línia de la Confederació Espanyola d'Agències de Viatges que pretén convertir-se en un esdeveniment digital de referència per a la indústria turística espanyola i, en concret, per a les agències de viatges. En aquesta cita professional, la Xarxa de Ciutats AVE ha promocionat la seva plataforma de comercialització online tant per a les agències de viatges, els operadors turístics i altres agents turístics com per als particulars.

"Aquesta potent plataforma facilitarà la contractació directa. És un altre pas més per a la digitalització de les destinacions i per reforçar les ciutats de la Xarxa com a destinacions turístiques intel·ligents. Sens dubte, la digitalització i, per tant, la planificació digital del viatge i l'experiència s'augmentaran després de la crisi sanitària del coronavirus i seran claus en el nou impuls al sector ", segons ha argumentat Antonio Muñoz, el delegat municipal d'Hàbitat Urbà, Cultura i Turisme de l'Ajuntament de Sevilla, ciutat que exerceix la presidència de la Xarxa de Ciutats AVE.

Aquest esdeveniment professional de CEAV ha comptat amb la presència de 18 empreses turístiques i l'assistència d'institucions com Turismo Andaluz (organisme de la Junta d'Andalusia), Ajuntament de Lleó, Xarxa Ciutats AVE, Diputació de Lleó, Regió de Múrcia, Junta de Castella i Lleó, Patronat de Turisme de València (de València, Cullera, Gandia), Ruta Via de la Plata, Paradors Nacionals, l'Oficina de Turisme d'Espanya a Àustria i Viena, així com directius d'Iberia, Vueling, Iberia Cards; la majorista Luxotour, Palladium Hotels o la companyia de lloguer de cotxes Flexible Autos.

A més del workshop en sí, en aquesta cita de CEAV s'han celebrat diversos meetings virtuals, amb connexió directa i en temps real amb els responsables de les diferents empreses i agències participants, i s'ha habilitat una sala de videoxat per així continuar amb el networking . A la trobada, així mateix, es va debatre sobre el segell i protocol COVID-19 elaborat per l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE).

Per a la CEAV, aquesta digitalització de la seva activitat és clau en el context actual, d'aquí que la seva meta sigui seguir estant el més a prop possible de totes les agències de viatges, empreses i professionals. Per això, té projectes i iniciatives que veuran la llum molt aviat, com els 'workshops at home' i la transformació de la seva revista "Mundo Inédito" en una nova newsletter digital de major periodicitat i molt més interactiva.

Sobre CEAV

CEAV és la Confederació Espanyola d'Agències de Viatges. Com aglutinadora de les associacions d'agències de viatges és la interlocutora vàlida davant l'administració i altres entitats. Va ser constituïda l'any 2005 i després del procés integrador de 2011 va aconseguir reunir a la pràctica totalitat de les associacions espanyoles d'agències de viatges. En 5 anys CEAV ha aconseguit aglutinar 22 associacions empresarials de diferent àmbit territorial o sectorial, i on estan integrades unes 4.000 agències de viatges de tot Espanya, tant majoristes com minoristes, que compten amb gairebé 60.000 professionals distribuïts en més de 5.000 punts de venda.

randomness