• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

LA TABACALERA, LOCALITZACIÓ PRINCIPAL DE ‘LOS RENGLONES TORCIDOS DE DIOS’ AMB EL SUPORT DE L’AJUNTAMENT I LA TARRAGONA FILM OFFICE

Foto: Warner Bros. Pictures España
28/06/2021
Font: 
Ajuntament de Tarragona

L’espai es va convertir en un sanatori dels anys 70 per acollir el rodatge de la superproducció protagonitzada per Bárbara Lennie i Eduard Fernández

L’edifici de La Tabacalera de Tarragona és l’escenari principal de la pel·lícula Los renglones torcidos de Dios, que ha comptat per al rodatge a la ciutat amb el suport de l’Ajuntament i la Tarragona Film Office, l’oficina d’atenció als rodatges del Patronat Municipal de Turisme. Durant els dies de rodatge, l’espai es va convertir en un sanatori dels anys 70 gràcies a un treball intens de reconstrucció i jardineria.

La gravació a Tarragona d’aquesta superproducció protagonitzada per Bárbara Lennie i Eduard Fernández ha tingut lloc a la Tabacalera del 25 de maig al 6 de juny, tot i que l’ocupació per al muntatge i el desmuntatge del set s’ha allargat del 19 d’abril al 22 de juny. El rodatge de Los renglones torcidos de Dios, que també té Barcelona com a localització, es va iniciar precisament al maig i té una durada prevista de nou setmanes.

Oriol Paulo (Contratiempo, Durante la tormenta) dirigeix aquesta adaptació de la novel·la publicada el 1979 per Torcuato Luca de Tena, convertida ja en un clàssic de la literatura espanyola i que narra la història d’Alice Gould, una investigadora que s’interna en un hospital psiquiàtric per seguir la pista d’un cas en el qual està treballant. Bárbara Lennie dona vida a la protagonista en aquesta adaptació cinematogràfica mentre que Eduard Fernández interpreta el director del sanatori, Samuel Alvar.

Los renglones torcidos de Dios és una producció de Nostromo Pictures, Atresmedia Cine i Filmayer, mentre que Warner Bros. Pictures España serà l’encarregada de distribuir la pel·lícula a les sales espanyoles el 2022.

El 6 d'octubre de 2022 s'estrena als cinemes Los Renglones torcidos de Dios, l’adaptació cinematogràfica de la novel·la de Torcuato Luca de Tena, dirigida per Oriol Paulo i protagonitzada per Bárbara Lennie i Eduard Fernández que va ser rodada a La Tabacalera, com a localització principal.

El rodatge va comptar amb uns setanta figurants de Tarragona i amb diversos professionals del territori que van treballar per convertir l'antiga fàbrica de tabacs en un psiquiàtric dels anys 70.

Font vídeo: Youtube Warner Bros Pictures España

randomness