• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

TARRAGONA TURISME DONA SUPORT A LA CAMPANYA ‘L’ESTALVIATGE’

© Blai Brull
© Blai Brull
© Blai Brull
© Blai Brull
25/02/2022
Font: 
Ajuntament de Tarragona

Cinc agències de viatges tarragonines s’adhereixen a la iniciativa que impulsa la Generalitat per fomentar el turisme de proximitat i la desestacionalització amb bons turístics de descompte 

Aquest matí la directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Marta Domènech, i l’alcalde i conseller de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, han presentat la campanya turística ‘L’Estalviatge’ a la ciutat. Aquesta iniciativa del Departament d’Empresa i Treball, a través de l’Agència Catalana de Turisme, vol incentivar el turisme de proximitat i desestacionalitzar-lo amb bons turístics de descompte. 

Per gaudir d’aquestes bonificacions, del 50% de la factura amb un màxim de 150 € per contractació, caldrà fer la reserva del viatge en alguna de les agències adherides a la campanya. En el cas de Tarragona en són cinc: Viatges Mestres, Worldjet Viatges, Azul Marino Viajes, Viatges Berga i Halcón Viajes. Les reserves es podran fer a partir del 28 de febrer, quan comença la campanya, fins al 29 d’abril (excepte les dues setmanes de Setmana Santa). Paral·lelament, Tarragona Turisme col·laborarà amb la campanya fent-ne difusió a través dels seus canals de comunicació. 

Durant la presentació, que ha comptat amb la presència de les agències de viatge tarragonines adherides, l’alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona els ha mostrat tot el suport del Patronat Municipal de Turisme i de l’Ajuntament. L’alcalde ha celebrat a més “l’oportunitat de la campanya” i s’ha mostrat convençut que “serà tot un èxit”.

Ricomà ha recordat que “un dels objectius de Tarragona, com a destinació, és atraure turisme de proximitat durant tot l’any perquè els viatgers descobreixin el llegat romà patrimonial i gaudeixin de la cuina marinera feta amb romesco o del patrimoni natural tot passejant per la desembocadura del Gaià fins al castell de Tamarit”. Finalment l’acalde ha recordat que “durant la pandèmia el turisme de proximitat ha estat essencial per pal·liar la falta de viatgers internacionals i ara és el moment de cuidar-lo i fidelitzar-lo”.  

Per la seva part, Marta Domènech, ha explicat que la campanya espera arribar a un mínim de 10.000 reserves i ha apuntat que “és la primera vegada que Turisme de la Generalitat promou bons turístics per fomentar que els ciutadans de Catalunya viatgin pel seu territori”. “Amb aquesta iniciativa no només es vol fomentar la desestacionalització del turisme sinó també, i especialment, donar suport a tots els agents turístics que estan patint la crisi actual provocada per la Covid-19”, ha reblat. 

“Volem que els ajuts s’escampin per tot el territori, tinguin un efecte multiplicador i permetin als catalans viatjar de nord a sud i d’est a oest” ha afegit la directora general de Turisme de la Generalitat, abans de concloure que “la campanya és una bona oportunitat per tornar a redescobrir el país, a sentir, a viure i a gaudir de tots aquells racons, paisatges i plaers que hi ha a casa nostra”.

Més informació: www.estalviatge.cat

Espots: Tarragona Turisme - YouTube

randomness