• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

TARRAGONA PARTICIPA EN LA 9a EDICIÓ DE L’AULA DE PATRIMONI

27/10/2022
Font: 
Ajuntament de Tarragona

El programa educatiu del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat es renova incorporant un concurs a les xarxes socials dirigit a estudiants d’ESO i FP 

Tarragona participa en la 9a edició del certamen Aula de Patrimoni, que té l’objectiu de fomentar entre les generacions més joves el coneixement de la riquesa patrimonial de les ciutats que formen part del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya (GCPHE), conscienciar sobre la importància de ser veí d’un d’aquests municipis singulars, promoure una ciutadania activa i impulsar experiències didàctiques innovadores.

Una de les novetats per a aquest curs 2022-2023 és el concurs a les xarxes socials dirigit a alumnes d’Educació Secundària i Formació Professional. Sota el títol ‘La teva ciutat, el teu patrimoni en xarxa’, es tracta d’un concurs de fotografia a Instagram on l’alumnat ha de participar des del centre i sota la coordinació d’un professor que haurà de tenir un compte públic a la xarxa.

Cada aula o grup participant podrà publicar un màxim de dues fotografies i enviar-les al compte @TuCiudadTuPatrimonio, acompanyades d’un breu comentari sobre el lloc que il·lustren i les raons per les quals vinculen patrimoni i joventut. Les imatges es poden publicar del 14 de novembre al 21 d’abril del pròxim any i el premi serà 500 € per a cada fotografia guanyadora de cada ciutat i l’exposició de les imatges guanyadores a les xarxes socials del GCPHE.

En paral·lel, l’alumnat de 5è de primària continuarà amb el format habitual de l’Aula de Patrimoni, que consisteix en un projecte sobre els punts d’unió entre dues ciutats emparellades; en el cas de Tarragona, amb Cuenca. Com a novetat per a aquesta proposta, els guanyadors de cadascuna de les 15 ciutats viatjaran tres dies a la ciutat emparellada (fins ara el premi era només per al centre guanyador en global). Els centres interessats a participar-hi poden inscriure-s’hi fins al 14 de gener de 2023 al web del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat

Més informació i bases

randomness