• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

TARRAGONA OFEREIX UNA PROGRAMACIÓ TURÍSTICA ESPECIAL PER NADAL

16/12/2022
Font: 
Ajuntament de Tarragona

Visites guiades amb tastos de vins, un ‘mapping’ al Pretori i una activitat de dibuix amb làser per a infants protagonitzen l’oferta de Tarragona Turisme durant les festes

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona (PMTT) ofereix enguany un programa d’actes nadalenc especialment concebut per als visitants que s’apropin a Tarragona durant les festes.

Segons explica el president del PMTT i alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, “Tarragona és una ciutat que pot atraure durant les festes molt turisme de proximitat per la quantitat d’oferta cultural i comercial que acull: amb aquesta programació, específicament pensada per al turisme de proximitat, afegim més motius per visitar-nos durant les dates nadalenques”. “Volem ser una destinació d’escapada durant tot l’any i reforçar la programació de Nadal és un pas més en aquesta direcció”, conclou el màxim responsable de Turisme.

La programació s’inicia el proper dimarts 20 de desembre i tindrà tres activitats principals: visites guiades al Pretori i Circ romà amb tastos de vins, un mapping a la torre del Pretori i una activitat de dibuix amb làser per a infants a espais singulars de la ciutat.

‘Tastem la ciutat de la història per Nadal’

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona organitza un total de vuit visites guiades amb tastos de vins al Circ romà i Torre del Pretori de Tarragona. Itinere Turisme & Cultura serà l’encarregada d’iniciar les diferents visites guiades al Circ Romà i la DO Tarragona acabarà d'arrodonir l’experiència amb un tast de vins representatiu dels valors patrimonials, culturals, naturals i enogastronòmics de Tarragona.

L’activitat tindrà lloc els dies 20, 21, 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre de 17.30  a 19.30 h i és gratuïta amb reserva prèvia contactant per telèfon al 977 23 96 57 o enviant un correu electrònic a itinere@turismedetarragona.com.

‘Mapping’ de Nadal a la Torre del Pretori

Tarragona Turisme ha preparat un espectacle audiovisual en format de mapping de 8 minuts de durada que combina el passat romà de Tarragona amb les imatges més representatives del Nadal a la ciutat. Després de sis anys, Tarragona tornarà a acollir una exhibició de llum i so en un espai tan singular com la torre del Pretori.

L’activitat tindrà lloc ell 27 de desembre de 2022 de 18.30 a 20.00 h amb passis cada 20 minuts. El preu per contemplar-lo des del Pretori-Circ serà el de l’entrada del monument.

Làser infantil de Nadal a espais singulars

Els més petits de la família (a partir de 6 anys) podran dibuixar amb el telèfon mòbil i reproduir amb un potent làser portàtil les seves creacions, així com complementar-ho amb imatges en moviment de Nadal, a diferents espais singulars de la ciutat de Tarragona.

L’activitat es farà els dies 28, 29 i 30 de desembre de 2022 de 18.30 a 19.00 h a l’Església del Serrallo, l’Anella Mediterrània i el Castell de Ferran respectivament, i serà gratuïta, amb un màxim de 6 participants per cada sessió de 5 minuts.

Més informació

randomness