• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

TARRAGONA ES PROMOCIONA INTERNACIONALMENT COM A CIUTAT PATRIMONI AMB LA PEL·LÍCULA ‘UN VIAJE EXTRAORDINARIO’

27/10/2021
Font: 
Ajuntament de Tarragona

El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat llança un projecte audiovisual per mostrar al món totes les ciutats integrants

Tarragona compta amb un nou element promocional per posicionar-se turísticament als mercats nacionals i internacionals de la mà del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya (GCPHE): la pel·lícula i projecte audiovisual Un viaje extraordinario, que es va presentar el passat dijous 21 d’octubre a Madrid.

Un viaje extraordinario consta de quatre peces que ja es poden visionar a les xarxes socials del Grup i de les ciutats integrants: una pel·lícula d’11 minuts per a totes les ciutats, una versió de 3:52 min., un espot de 30 segons i una peça específica per a cada destinació. En el cas de Tarragona, el vídeo Tarragona, un viatge extraordinari  ja es pot veure al canal de Youtube de Tarragona Turisme des d’aquest dimecres.

Rodada per l’equip de Readmore Films durant l’estiu passat, la pel·lícula forma part d’un projecte global que estarà acompanyat de nou material promocional destinat a les campanyes del Grup als mercats nacionals i internacionals. El projecte és una iniciativa del GCPHE i compta amb el cofinançament de la Secretaria d’Estat de Turisme a través de la Subdirecció General de Desenvolupament i Sostenibilitat Turística.

L’alcalde i conseller de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, destaca el valor del projecte audiovisual per “mostrar una Tarragona plena de cultura, patrimoni, gastronomia, natura i vida a mercats de tot el món”. “Si fa uns dies presentàvem la Guia Gastroturística per donar a conèixer la cultura culinària de les Ciutats Patrimoni, com Tarragona, avui ens alegra molt poder compartir un vídeo que reflecteix a la perfecció l’essència de la nostra ciutat i l’associa amb una marca de prestigi i reconeguda internacionalment”, conclou el batlle tarragoní.

El film, en paraules del president del Grup i alcalde de Mèrida, Antonio Rodríguez Osuna, “servirà per mostrar al món la riquesa cultural, històrica, social i lúdica de les nostres quinze ciutats; per explicar al món que tenim quinze ciutats vives, plenes de contingut, úniques. Amb una activitat cultural, gastronòmica i deportiva incomparable, que ens converteix en destinacions diferents: les úniques que ofereixen Patrimoni de la Humanitat i vida als carrers els 365 dies l’any”. “El que volem explicar –afegeix el president del Grup-- és que les nostres ciutats són escenaris perfectes per viure sensacions a través de l’art, del menjar, de la natura i de l’oci”. “Els turistes no només volen veure el nostre patrimoni: el volen viure”, conclou Osuna per explicar el projecte.

Enllaç a ‘Tarragona, un viatge extraordinari’: https://youtu.be/oZs38QHcNQw

Enllaç a la pel·lícula d’11 minuts ‘Un viaje extraordinario’: https://youtu.be/vbMCUfaXt94  

Enllaç a la versió de 3:52 min ‘Un viaje extraordinario’: https://youtu.be/MNiRrl8NJqw

Enllaç a la versió de 30 segons ‘Un viaje extraordinario’: https://youtu.be/ogAlmCuoVZo

randomness