• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

TARRAGONA ES PROMOCIONA AL MERCAT NEERLANDÈS AMB LES CIUTATS PATRIMONI I LES CIUTATS AVE

© Manel Antolí (RV Edipress)
15/03/2021
Font: 
Ajuntament de Tarragona

El Patronat Municipal de Turisme serà present a dues trobades virtuals amb professionals i periodistes del sector organitzades per l’Oficina Espanyola de Turisme de La Haia en col·laboració amb els dos grups de ciutats

Tarragona serà present els propers 18 i 25 de març a dues trobades professionals organitzades per l’Oficina Espanyola de Turisme de La Haia en col·laboració amb el Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya (GCPHE) i de la Xarxa de Ciutats AVE per presentar els atractius turístics de les ciutats membre al mercat neerlandès.

En concret, es tracta de dues trobades: la primera, el 18 de març, amb professionals turístics holandesos (operadors turístics i agents); i la segona, el 25 de març, amb periodistes i bloggers especialitzats en turisme. Aquestes trobades, segons explica l’OET de La Haia, donen continuïtat a les trobades que s’anaven organtizant de forma presencial en anys anteriors, amb la presència de promotors turístics que es desplaçaven a Holanda per a l’esdeveniment.

La primera part de cada trobada anirà a càrrec del GCPHE i la Xarxa de Ciutats AVE, amb contingut educacional i inspiracional que es retransmetrà en streaming a Networkapp.com i al canal de Youtube de l’OET; mentre que la segona estarà destinada a entrevistes bilaterals entre les ciutats i els professionals, periodistes i bloggers assistents a cada reunió.

El mercat holandès generava abans de la pandèmia, segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística, 4.000 milions d’euros de despesa turística a Espanya i era el cinquè mercat emissor, superat pel Regne Unit, Alemanya, França i Itàlia. D’altra banda, Espanya era la tercera destinació turística més escollida pels holandesos, per darrera només d’Alemanya i França. Segons les mateixes dades, Catalunya és la destinació dins de l’Estat més triada pels turistes holandesos, amb un 20,3% de quota de mercat abans de la pandèmia.

randomness