• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

TARRAGONA ACULL LA GRAVACIÓ DE “TARRAGONA ÉS TECHNO”, UN PROJECTE MUSICAL PER A LA PROMOCIÓ DEL PATRIMONI HISTÒRIC

©Txell Roig (Tarragona Film Office)
12/03/2021
Font: 
Ajuntament de Tarragona

El Parc Ecohistòric del Pont del Diable ha acollit les primeres sessions de l’impulsor, DJ Spektral, amb el suport de Limònium i la Tarragona Film Office

El DJ barceloní Fran García, conegut com Spektral i resident a Tarragona des de fa dos anys, presenta “Tarragona és Techno”, un projecte de dinamització mitjançant la música techno per a la promoció del patrimoni històric de Tarragona i província. Per a la gravació de les primeres sessions al Parc Ecohistòric del Pont del Diable, s’ha comptat amb la col·laboració de Limònium Territori Intel·ligent, l’empresa cultural i mediambiental que porta la concessió del parc, i de la Tarragona Film Office, l’oficina d’atenció als rodatges del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, que valora molt positivament aquest tipus d’iniciatives culturals per a la promoció de la ciutat.

Spektral ha escollit el Pont del Diable com una de les localitzacions perquè és un monument romà de més de 2000 anys d’història Patrimoni de la Humanitat i ubicat en un entorn natural que, per la seva bellesa, configura un magnífic escenari, i afegeix que “durant la pandèmia de la COVID-19, una de les formes de mantenir-nos actius és produint música i fent vídeos i streamings com aquest”.

El DJ barceloní és un dels màxims exponents de la cultura techno a Tarragona des de fa ja uns anys i ha desenvolupat una sòlida carrera sonora, amb actuacions a molts dels millors clubs de techno del circuit nacional i internacional, aparicions a clubs com Tresor Berlín i sessions a Tòquio, Sapporo, Osaka, Madrid, Màlaga, Barcelona, València, Hannover o Katowice, entre d’altres, que demostren el talent del propietari del segell discogràfic Underground Family Records.

A les primeres sessions s’ha comptat també amb el DJ internacional Spartaque, el DJ internacional d’Ucraïna Greenjack i també amb la barcelonina Noire, posant així en valor el sector femení professional de la indústria, que cada cop creix més. El primer vídeo que es publica és el de DJ Spektral al Pont del Diable, que es pot veure al canal Youtube i les xarxes socials de l’artista, i també a la pàgina web i al canal Youtube del projecte. La sessió s’emetrà a més a diversos canals com Dancetelevision o KlubbingKids, en exclusiva, i després a Radio Intense.